Македония в този вид няма място в ЕС! Българските учени

...
Македония в този вид няма място в ЕС! Българските учени
Коментари Харесай

Джамбазки и Сиди с жестоки закани към Македония

Македония в този тип няма място в Европейски Съюз! Българските учени ще показват цялата историческа истина в Страсбург идната седмица. Нужни са действителни политически дейности за премахване на антибългаризма в Македония! Тези послания насочиха двама от съпредседателите на Вътрешна македонска революционна организация при визитата си в Битоля.

Поводът за визитата им е вчерашното безочливо опожаряване на българския  културен център „ Иван Михайлов “ в Битоля.

От партията напомнят, че това напълно не е първото посягане над българска институция в Северна Македония. В началото на годината бяха счупени прозорците на центъра, а преди този момент бяха поругани и доста други български знаци и военни гробища. Припомнят и премахването на лентите с български флагове от венците на саркофага на Гоце Делчев в Скопие. Вандалският акт стана по време на честванията на 150 години от рождението на именития челник на Вътрешна македонска революционна организация на 4 февруари.

Цяла Европа ще разбере за протичащото се в районен съд Македония. Ще се погрижа персонално за това. Българщината е жива тук, ние ще се борим за нея и няма да позволим на никой да съобщи българския народен интерес, съобщи Джамбазки.

Опожарената врата няма да спре разгарянето на огъня на българщината в Македония! Затова сме тук, с цел да подкрепим нашите братя в Битоля, добави Сиди.

През новата седмица следва посещаване в Страсбург по време на сесията на Европейския парламент на представители на публичния кръг „ За Македония “. Учените и обществениците, които са част от формалната делегация, по покана на българския представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки, за първи път ще имат опцията да показват на европейските политици историческата истина за общата история на България и Македония от първо лице.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР