Македония не е тема, тя беше изкуствено вдигната, за да

...
Македония не е тема, тя беше изкуствено вдигната, за да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не съм виждала такова разрушително политическо озверяване

Македония не е тематика, тя беше изкуствено вдигната, с цел да се придаде партиотичен тип на хора, които желаеха да крадат безнаказано. Това съобщи вицепремиерът и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебата в Народното събрание за оставката на ръководителя Никола Минчев. Тя съобщи това като акцентира, че има огромен опит в битката със задкулисието в страната.

„ Такова разрушително политическо озверяване не съм виждала. Разрушавате, а нищо не оферирате ”, разяснява Нинова. Тя разяснява и обвиняванията към обединението, че е безпринципно да събира в себе си и десни и леви. „ Имаме обща цел – да премахнем модеда на ГЕРБ и властта на задкулисието ”, съобщи Нинова. Тя сподели също, че Бойко Борисов ѝ е предложил преди години да стане ръководител на Народното събрание, с цел да няма съпротива. „ Този пост се търгува още оттогава ”, изясни председателката на социалистите.

Тя твърдо застана зад Никола Минчев и акцентира, че самите вносители на настояването за отстраняването му са признали, че претекстовете са официални и несериозни, а повода да се желае оставката е чисто политическа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР