Макар в 99 % от времето да остават далеч от

...
Макар в 99 % от времето да остават далеч от
Коментари Харесай

Кралица Летисия с революционно решение за екипа си

Макар в 99 % от времето да остават надалеч от прожекторите, хората, които обслужват от близко членовете на кралските фамилии, без подозрение са едни от най-важните в кралската администрация.
 Крал Фелипе и кралица Летисия като елементарни хора
Крал Фелипе и кралица Летисия като елементарни хора

По улиците на Мадрид

Затова и кой ще бъде персонален секретар на краля или кралицата е от значително значение. А Летисия напълно скоро ще се снабди с нова " дясна ръка ", която ще е доста друга от всички досега.

Досегашният шеф на Секретариата на кралицата - 63-годишният Хосе Мануел Сулета, се отдръпва. На негово място за първи път в историята на службата идва жена. Това е 51-годишната Мария Долорес Оканя Мадрид.

В момента тя е юрист в Министерството на образованието на Испания, само че тъкмо от 30 април ще работи за кралица Летисия. Първата й година на работа сигурно ще е натоварена, тъй като пред испанското кралско семейство предстоят годишнини.
 Снимка 660478

На 22 май и крал Фелипе означават 20-та годишнина от сватбата си. А на 19 юни фамилията ще чества 10 години от възкачването на Фелипе на испанския трон след абдикацията на татко му Хуан-Карлос Втори, напомнят Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР