Макар тазгодишната Мис България Елизабет Кравец да има нужната визия,

...
Макар тазгодишната Мис България Елизабет Кравец да има нужната визия,
Коментари Харесай

Мис България не си търси гадже

Макар тазгодишната Мис България Елизабет Кравец да има нужната визия, съгласно някои тя не заслужава короната, защото не е с български генезис. Тя самата споделя, че въпреки да е от разбъркан генезис, повече от десетилетие живее в страната и в този ред на мисли се счита за българка, и по-специално – варненка.

 

Четирикратната републиканска шампионка по спортни танци е с израелски корени – татко й е на половина израелец, на половина украинец. Майка й също е полуукраинка. По-големият й брат живее и работи в Белгия, а сестра й от първия брак на татко й е в Израел и двете рядко се виждат, само че въпреки всичко поддържат връзка.

 

Предвид нежната й възраст – 17 години, Кравец към момента не се е сблъсквала със съществени житейски тествания. Най-голямата й болежка досега е обвързвана със загубата на домашния й любим – бял заек, който отглеждала 7 години. След кончината му по този начин и не се решила да си вземе друго животинче.

 

Мечтае да се изявява на дребния екран – желае да е тв водеща и да следва публицистика, откакто приключи гимназия. Ако не се получи, има и авариен вид – ще се опитва в НАТФИЗ като актриса. Дори мечтае за лично предаване на дребния екран, защото обича камерата, както и да разпитва хората, научавайки всичко забавно за тях.

 

Напролет миската ще е абитуриентка и към този момент е избрала роклята за бала си. Няма гадже, само че и не си търси, защото няма време за обич – след спечелването на купата, уговорките й са се нараснали неведнъж, а й предстоят и кандидатстудентски изпити, за които би трябвало да се приготви.

 

Най-близкият й човек е сътрудникът й в спортните танци, с който обаче са единствено другари. Досега не е имала сериозна връзка, въпреки че ухажори не липсват, даже в този момент са се нараснали неведнъж. Категорична е, че с цел да я впечатли един мъж, би трябвало да е благородник и висок, защото самата тя е висока 178 см, а с обувки на токче надвишава 180 см.

 

Хвали се, че няма никакви корекции във визията си. Ослепителната й усмивка е вследствие на брекетите, които е носила две години. Говори британски, съветски, а неотдавна учи и испански език. Фигурата си поддържа с тенис на корт, плуване и фитнес. Не обръща внимание на отрицателните мнения по неин адрес и е щастлива.

Инфо: Уикенд

Тагове: Елизабет Кравец Мис България Варна
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР