Макар принц Уилям и Кейт Мидълтън да обявиха, че все

...
Макар принц Уилям и Кейт Мидълтън да обявиха, че все
Коментари Харесай

Кралският говорител разкри името на кралското бебе

Макар принц Уилям и Кейт Мидълтън да оповестиха, че към момента не знаят какъв ще е пола на бъдещото им дете, представителят на Кралската фамилия издаде, че това не е напълно по този начин.

81-годишният Тони Апълтън разкри, че бебето ще бъде момче и ще бъде кръстено на дядото на принц Уилям – принц Филип. Той обаче побърза да предизвести, че това са единствено негови догатки.

Кралският представител, който разгласи раждането на другите две деца на кралското семейство, към този момент е в подготвеност да заяви новината и за появяването на новия член на семейството. Апълтън описа, че от началото на април непрекъснато е в подготвеност, въпреки терминът на херцогинята да е на 23 април, а двете й предходни деца да се родиха след оповестената дата.

В подготвеност са и цялата кралска фамилия, както и медиците в болница “Св. Мери” в Лондон. Кейт Мидълтън към този момент се завърна в Лондон, откакто бе на дребна отмора при фамилията си в Норфолк. “Кейт и фамилията й се любуваха на няколко вълшебни седмици в Норфолк, само че Лондон към този момент ги зове. Джордж е подготвен да се завърне в учебно заведение, а дребната Шарлот – в детската градина. Сигурна съм, че Кейт ще успее да се наслаждения на няколко последни мигове на мира и независимост преди появяването на новото бебче,” показа близка до херцогинята.

Източник: missbloom

Снимки: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР