Макар от две години насам Диляна Попова да е във

...
Макар от две години насам Диляна Попова да е във
Коментари Харесай

Диляна Попова отвърна подобаващо на удара на Асен Блатечки

Макар от две години насам Диляна Попова да е по отношение на ресторантьора Лъчезар Захариев, тя го сподели едвам в този момент, по време на почивката им в Коста Рика.

Вероятно това се явява един тип отговор на фотографията, която някогашната й възлюбена Асен Блатечки, пусна с актуалната си другарка Елеонора Янакиева. Така, с цел да не остане по-назад, манекенката също документира любовта си с Лъчо, която досега пазеше ревностно.

 

След като се разделиха преди няколко години, Диляна и Блатечки, са в прилични връзки и даже се събират за рождения ден на Борил. Именно поради него двамата се пробват да поддържат положителния звук и сякаш им се получава.

 

Нищо, че към този момент е на 42 години, манекенката към момента наподобява отлично. И няма по какъв начин да е другояче, поради старанието, което хвърля в тази посока, тъй като надалеч не разчита единствено на положителните си гени. Открай време хубавицата съблюдава непоколебим хранителен режим и спортува интензивно. Тя посещава фитнес залата три пъти в седмицата, а тренировките й са с дълготрайност 2 часа. Редовно разпуска и с бокс, благодарение на персонален треньор, който я стимулира.

 

Повече от явно е, че раздялата с Блатечки й се отразява отлично. Тя към този момент не крие мъжа в живота си – заможният ресторантьор Лъчезар Захариев, с който се залюбила малко след окончателната й разлъка с артиста. Двамата в действителност се познавали от дълго време, а предприемачът постоянно е проявявал интерес към нея. Тя обаче погледнала на ухажванията му с други очи едвам, откакто напуснала бащата на сина си.

 

Блатечки също има нова възлюбена към днешна дата в лицето на банкерката Елеонора Янакиева. За Диляна постоянно е казвал единствено положителни думи, даже и след раздялата им. Той обаче постоянно е твърдял, че когато една чаша се счупи, след това е мъчно да бъде залепена. Въпреки мощните им сантиментални усеща, с Диляна не съумели да устоят на житейските провокации и в този момент съвместяват грижите за сина им като се стараят да разпределят родителските им отговорности.

 

Новият мъж на Диляна е приел Борил като собствен наследник – двойката неведнъж е засичана да прибира дружно третокласника от Музикалното учебно заведение, където учи.

До момента манекенката не е минавала под венчило, тъй като не има вяра в брачната институция. Не има намерение да ражда повече деца, защото Борил е избухлив като за двама и й основава задоволително грижи.

Инфо: Уикенд

Тагове: Диляна Попова Асен Блатечки Лъчезар Захариев Елеонора Янакиева бизнесмен банкерка модел актьор връзка партньор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР