Макар коронацията във Великобритания да задоволи любопитството на всички фенове

...
Макар коронацията във Великобритания да задоволи любопитството на всички фенове
Коментари Харесай

Меган даде частно парти в деня на коронацията

Макар коронацията във Англия да задоволи любознанието на всички почитатели на монархията, по този начин и не оправда очакванията на тези, които се надяваха на помиряване на кралското семейство с Хари. След като преседя часове наред на церемонията зад принцеса Ан, чиято шапка с перо закриваше гримасите му пред света, незабавно след края на службата той се втурна със затъмнено БМВ към летище Хийтроу, придружаван от лондонски служители на реда и четирима охранители, с цел да се върне при фамилията си.

Докато новият крал приемаше поздравления от международните водачи, Меган посрещаше посетители на частно празненство. То не беше отдадено на историческото събитие във Англия, а на рождения ден на първородния им наследник с Хари- принц Арчи. Той навърши 4 години.
-->
Любящата майка даже сама изпекла плодовия къс, като преди този момент набрала плодовете от градината си.

Решението на Меган да остане у дома с децата беше единственото вярно нещо, съобщи татко й - 78-годишният Томас Маркъл, който към момента не губи вяра да се сдобри с щерка си.

Той се свърза с кореспонденти незабавно след коронацията.

Всичко това е за положително. Има прекалено много различия сред Меган, Хари и членове на кралското семейство, сподели той в диалог с " Дейли мейл ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР