Макар концепцията на шоуто да е такава, не всички двойки

...
Макар концепцията на шоуто да е такава, не всички двойки
Коментари Харесай

Грозна изневяра разделила любима двойка от Един за друг

Макар концепцията на шоуто да е такава, не всички двойки от хитовото предаване " Един за различен " заживяха като в приказките след края на присъединяване си в любовното шоу. Някои от тях подвигнаха мечтаната женитба, други се снабдиха с първа рожба, само че за някои фамилния живот се оказа нетърпим и се разделиха.

Една от най-култовите двойки в шоуто се е развела и то след доста грозна и позорна невярност.

Яница и Момчил, които още по време на присъединяване си в " Един за различен " направиха усещане на феновете, че не си подхождат, към този момент са разграничени.

Нежната половинка от семейство Марчеви от град Силистра е кръшнала на мъжа с различен юнак, написа " Хотнюз ".

В момента Момчил ближе рани след края на брака си и е доста отчаян от любовта, издадоха от обкръжението му. Младият мъж се е отдал на запои в мъжка компания, непрекъснато се снима с бутилки с алкохол, или пък качва хапливи мнения в своя Инстарграм профил.

Едно от последните му самопризнания гласеше – „ Тихите води са най-ку*ви”. Мнозина считат, че текстът най-вероятно се отнася за някогашната му младоженка или пък е отчаян от друга жена.

Любовната приказка за двойката завърши малко след края на шоуто, като двамата са се развели по бързата процедура. Пищната хубавица с пиперлив език към този момент е сменила и семейството си и си е върнала името Касабова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР