Макар известно време Борис Дали упорито да криеше новината, че

...
Макар известно време Борис Дали упорито да криеше новината, че
Коментари Харесай

Сервитьорка роди син от Борис Дали, жена му е бясна

Макар известно време Борис Дали настойчиво да криеше новината, че му се е родил трети наследник, в последна сметка той въпреки всичко удостовери информацията.

Причината да не се похвали с щастливото събитие е, че третият му наследник е от друга жена, а не от брачната половинка му Лили Станчева, с която се разделиха преди пандемията – тя го напусна с двете им деца.

 

Дали показва, че синът му се е родил на 10 април и носи името Калоян. Той акцентира, че не го е крил, най-близките му хора знаят, даже почерпил уместно по този мотив в заведение, където купонът траял до зори. Той обаче не намира за нужно да споделя толкова персонални неща и не желае да участва с тях в медиите. Вместо това избира да приказват за песните му.

 

Определя сина си като огромен сладур и доста контактен, само че в същото време е мирен и не ги буди през нощта – спи си, не плаче. Относно майката на детето, артистът акцентира, че тя също е добре. Като цяло всички у тях са добре, заключава той, само че не пожела да посочи коя е новата му жена, както и от кой момент датира връзката му с нея.

 

Мълвата носи, че откакто се разделил със брачната половинка си, артистът завързал връзка със сервитьорка от столично заведение, която почнала предходната пролет. Неколкократно се разделяли, само че по-късно още веднъж се събирали. Миналото лято даже ходили дружно на море и през август тя забременяла. Решили, че ще задържат детето и ще заживеят дружно като семейство.

 

Борис Дали живее с новата си половинка в апартамент в София, който е взел чартърен. Това се постанова заради обстоятелството, че в родния му Бобов дол живее някогашната му половинка Лидия Станчева с двете му деца – на 18 и 11 години. В сектора разясняват, че някогашната му брачна половинка, с която съумели да се разведат едвам през предходната година, е гневна от появяването на третото му отроче. Ако се има вяра на слуховете, тя даже пратила извънредно жлъчен есемес на мъжа, с който живя цели 20 години и подари с две деца.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Борис Дали певец син сервитьорка Лили Станчева Калоян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР