Макар и относително рядко, модата все още успява да ни

...
Макар и относително рядко, модата все още успява да ни
Коментари Харесай

Чехлите Birkenstock са скритата лимонка на лято 2018

Макар и релативно рядко, модата към момента съумява да ни изненада от време на време. Такъв е казусът с чехлите Birkenstock.

До предходната година, те не бяха нищо повече от обичаната обувка на възрастните немски туристи. Възрастните ни родители, баби и дядовци също постоянно имат по един Birkenstock в шкафа за обувки, по тази причина е предизвикателство към фантазията да си представим такива чехли като част от фешъниста-арсенала на градските девойки.

Модата обаче е безапелационна – Биркенщоците са новата лятна обувка, без която не можем. Миналата година, марката задейства нова маркетинг тактика и даже завоюва наградата “Бранд на годината ” на Footwear News. По време на седмиците на модата, Birkenstock отвориха мобилни концептуални магазини в Берлин и Милано, а сега приготвят откриването на първия си непрекъснат магазин в Ню Йорк. Междувременно звезди като Джесика Алба, Ема Робъртс и Джулиан Мур все по-често са забелязвани да носят чехлите.

Hot, Hot, Hot! Кецове с гривна за глезена

Блогърите не закъсняха и също всеобщо демонстрират визии с Birkenstock. А втората огромна изненада е, че тези обувки в действителност наподобяват доста добре с доста и най-разнообразни визии.

Защо? Защото са семпли, само че в същото време са категочичен  statement . Стоят съвършено с бойфренд дънки, с права рокля до над коляното, със тънък деним или панталон, с дънков гащеризон. Изключително ефектни са в едноцветна визия – напълно в черно или напълно в бяло. Чудесни са с риза и панталон, както и с костюм. И с изключение на всичко това, са едно от най-удобните неща на този свят. Което е плюс освен в сезона на летните пътувания, само че въпреки всичко изключително в този момент.

26 визии в галерията ще ви дадат цялото ентусиазъм, от което имате потребност, с цел да ги носите и вие!


8 пролетни хрумвания, които харесахме от българските фешън блогове

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР