Макар да звучи старомодно, много връзки започват с боязлив поглед

...
Макар да звучи старомодно, много връзки започват с боязлив поглед
Коментари Харесай

Езикът на тялото, който разкрива истината за връзката ви

Макар да звучи старомодно, доста връзки стартират с страхлив взор и некадърен опит да хванеш някого за ръка. Знаците, които демонстрират, че се харесваме, не постоянно са явни. А от време на време сте дружно от година и повече, само че усещате, че индивидът до вас пази отдалеченост и крие очите си.

Може да разберете какво се случва във вашата връзка без никакви думи.

Харесвате се взаимно.

- Забелязвате, че когато ви огледа, обектът на вашия интерес задържа погледа си малко по-дълго от нормалното. Ако това се повтаря, можете да сте сигурни, че той или тя ви харесва.

- Ако по време на диалог или разходка сътрудникът ви се обръща с тялото си към вас, това сигнализира интерес. Дори в случай че краката му са кръстосани, връхчето на обувката най-вероятно сочи към вас.

- Седите на маса един против различен. Когато една жена се вълнува от някого, тя подсъзнателно се накланя към него, като държи гърба си изправен, с цел да подчертае фигурата си.

- Мъжете от своя страна се стремят да наподобяват по-големи и по-силни, по тази причина постоянно застават с изпъчени гърди и ръце на хълбоците. По време на диалог от време на време опират ръка на стената, с цел да навлязат в персоналното пространство на индивида, който харесват.

- Ако започнете да забележите, че ръцете ви постоянно се допират постоянно инцидентно и без причина, или облеклата ви се оказват осеяни с прашинки, които би трябвало незабавно да бъдат почистени, можете да сте сигурни, че ползата към вас е висок.

- Понякога може да забележите, че след някоя занимателна имитация или анекдот, индивидът, който ги е споделил, ви поглежда и чака вашата реакция. Това е явен симптом, че ви харесва; за кого другояче дава най-хубавото от себе си?

- Мъжете нормално стопират да се усмихват необятно на възраст от 5-6 години. Ако забележите, че мъжът до вас се разхожда с холивудска усмивка, това постоянно значи, че той е в действителност благополучен, показва психоложката Пати Ууд.

- Ако започнете да забелязвате, че индивидът до вас е почнал да употребява същите жестове и ударения, това не значи, че е вашият нов почитател или че се пробва да те нервира. По-вероятно е да ви хареса и да ви копира подсъзнателно.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР