Макар да стана майка на момиченце, което не след дълго

...
Макар да стана майка на момиченце, което не след дълго
Коментари Харесай

Лора Караджова отново захвърли дрехите пред обектива и пак се върна към любимата си фаза – видимо неадекватна

Макар да стана майка на момиченце, което не след дълго ще навърши 3 годинки, певицата Лора Караджова няма никакво желание да кротува вкъщи като примерна женичка. Само няколко месеца откакто роди, изпълнителката се върна полугола на сцената, а в последния си клип обилно пръска плът в нищожно долни дрехи, видя HotArena.

На всичко от горната страна Лора по никакъв начин не е трансформирала държанието си в обществото и на моменти припомня на предходната си некомпетентност, която мнозина си обясняваха със корист с опиати.

Днес дребната Алиса прекарва времето сред София и Варна дружно с майка си. Лора постоянно пътува от единия завършек на страната, където живее с Вальо, до столицата при майка си и приятелите си. В София записва и новите си части, които не изостават доста от предходния й провокативен жанр, писа „ Таблоид “.

За клиповете им певицата не се колебае да смъкна облекла и да покаже тренираното си тяло. Скрупули да се появява полугола няма нито пред щерка си, нито пред приятеля си, който не си разрешавал да я ревнува. За това пък с последните си телевизионни изявленията Лора разлюти почитателите си с некомпетентност. Сред тях се появиха още веднъж подозрения, че певицата взима нещо стимулиращо, с цел да се държи толкоз разсеяно пред камерите и въпросите на публицистите.

Предизвикателните снимки на Лора вижте ТУК.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР