Макар да няма самочувствието на красавец и исполин, Димитър Рачков

...
Макар да няма самочувствието на красавец и исполин, Димитър Рачков
Коментари Харесай

Рачков за малко да се ожени в Израел

Макар да няма самочувствието на красавец и великан, Димитър Рачков признава, че е симпатяга и хваща окото на дамите. Неслучайно всичките му изгори са красиви и знойни дами, в това число и актуалната – плеймейтката Анита Димитрова.

Той обаче, е загадъчен за връзката им и като цяло не обича да приказва за персоналния си живот. Единствено се е отпускал да споделя за майката на сина си – Христина Апостолова, която е сценарист в „ Откраднат живот “.

Като същински романтик, Рачков е разказвал с трогване, че връзката им с Христина потегля от закачлив есемес. В следствие тя постоянно му написа доста поетични известия, а той ги пази в телефона, с цел да ги препрочита за ентусиазъм.

И през днешния ден двамата поддържат отлични връзки като родители на Митко-младши и като сътрудници, написа таблоидът „ Галерия “.

„ Нямам искания към дамите, приятелката ми даже е по-висока от мен “, споделя Рачков тогава.

Споделя още нещо - в никакъв случай не е бил красавец, само че значимото е, че е симпатяга и няма комплекс от растежа си. Подкрепя тезата си с още един благ спомен, до момента в който е на турне в Израел, локална госпожица по този начин се влюбва в него, че той съвсем се навива да ѝ пристане за младоженец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР