Макар да не е най-доброто, да си признаем, честичко ни

...
Макар да не е най-доброто, да си признаем, честичко ни
Коментари Харесай

Защо никога да не пием кафе от самолета

Макар да не е най-хубавото, да си признаем, честичко ни се случва да пием кафе в самолета - изключително, в случай че полетът ни е по-дълъг. След последните разкрития на един стюард обаче, съществено ще преосмислим това. 
 Тор Педерсен - пътешественикът, който обиколи света, без да се качва на аероплан
Човекът, който обиколи всички страни по света, без да се качва на аероплан

Приключение, траяло близо 10 години

Той споделя, че никога не би пил кафе, направено в аероплан. И откакто чухме повода, ние също не бихме си взели към този момент, колкото и да имаме потребност от кофеин.

Членът на кабинния екипаж, прочут онлайн единствено като Кевин, постоянно употребява своя TikTok, за да разказва някои пикантни детайлности за вътрешното действие на авиационната промишленост.
 Снимка 645203

В неотдавнашен пост Кевин дава своето мнение по тематика в Reddit за " дребните мръсни секрети " на пътуването със аероплан.

Един коментар по въпроса, от някой, който твърди, че е водач, поучава в никакъв случай да не се пие кафе, тъй като резервоарът за вода рядко се почиства. Кевин поддържа това, като прибавя още по-отвратителна причина.
 Кайн-Чан - момичето, което не схваща за какво е проблем да се качи на борда на аероплан по долни дрехи
По долни дрехи в самолета - момичето, което не схваща за какво това е проблем

Една история от Бразилия

" Фактът, че резервоарите за вода се почистват рядко, е най-малката причина, която да ни откаже ", споделя той във видео, което е гледано повече от 164 000 пъти.

" За мен главната причина постоянно е бил методът, по който стюардите и стюардесите сме задължени да почистваме съдовете за кафе ", коментира той и добавя, че заради незнайни за него аргументи, екипажът би трябвало да не изпразва каните за кафе в канализацията, а да ги изхвърля в тоалетната.
 Храната на борда на аероплан и с какво е по-различна от тази на земята
С какво храната в самолета е по-различна от тази на земята

Не е единствено до желания

" Когато вземете кана за кафе и я изхвърлите в тоалетната, с цел да не вършиме огромна неразбория на всички места, би трябвало да се доближите доста покрай тоалетната в действителност. Със сигурност има някакъв тип назад напръскване от частици, бактерии, каквото и да е, което се връща непосредствено в каната за кафе и което на собствен ред се връща назад в кафеварката. "
 Снимка 645204

Кевин също предизвестява пътуващите да бъдат изключително деликатни с джоба на седалката пред тях, тъй като тези пространства не се почистват усърдно, тъй че в случай че " бръкнете вътре, е на ваш собствен риск. " Стюардът предизвестява, че е намирал там използвани пелени, кърпички, косми и опаковки " от всевъзможен тип ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР