Макар да е обект на доста закачки заради връзката си

...
Макар да е обект на доста закачки заради връзката си
Коментари Харесай

Анита показа колко романтичен може да бъде Рачков

Макар да е обект на много закачки поради връзката си с много по-младата от него Анита Димитрова, Димитър Рачков явно е вдлъбнат до уши в изгората си, а и му отвръщат със същото. Нетипично за него, комикът се отличи, на Свети Валентин, с доста сантиментален жест към обичаната си, написа zajenata.bg

Рачков сподели възприятията си към Анита пред цяла България, като на самия край на „ Като две капки вода “ я прегърна и целуна буйно.

На 14 февруари двамата влюбени бяха дружно в телевизионното студио, а по-късно отидоха на ваучър в заведението на дамата на продуцента „ Като две капки вода “, Кремена Халваджиян.



Двойката се забавлява на шлагерите на Любо Киров, а късно вечерта показа интимна изненада с доста сърца, дарове и цветя.

На сторито, споделено от Анита, се вижда стая, украсена с доста сърчица, свещи и фотоси на двойката, както и сладко меченце, държащо сърчице.





А до момента в който тече клипчето, на екрана се изписва надпис: " Запомни, I love you, lo-lo-love, love you. Пойми, что I need you, nee-nee-need to love you. Запомни, I lo-lo-lo-lo, love you. " Това пък е любовното пояснение на русокоската към обичания ѝ.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР