Макар да е известна и със солидни финансови възможности и

...
Макар да е известна и със солидни финансови възможности и
Коментари Харесай

Емилия започна да оплешивява


Макар да е известна и със солидни финансови благоприятни условия и на Емилия не са й непознати някои чисто женски проблеми.

 

Самата тя призна, че се е трансформирала в следващата жертва на косопада. Тя добавя, че след всяко раждане косата й осезаемо стартира да капе, както сега. Припомняме, че Емилия роди третото си дете през февруари, тази година. Малката Жоржина е кръстена на татко си – предприемачът Жорж Башур

 

Бившата възлюбена на Коко Динев, от който има две деца е съществено обезпокоена от това, че косата й капе. Затова в никакъв случай не е серпантина да търси решение на казуса.

Наскоро стана ясно, че Емилия популяризира серум за коса, за който твърди, че го носи непрекъснато в чантата си (както нормално разиграват в рекламите). Посочва, че когато отиде на коафьор, той втрива първо от въпросния серум в кожата на главата й и едвам по-късно минава към правенето на прическа.

 

Според думите на Емилия, резултатът е забележим още след третата седмица. По всяка възможност тези й изказвания обаче нямат нищо общо с истината, поради, че известните персони получават солидни суми за рекламата на всевъзможни отпадъци, за които настояват, че са топ.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР