Макар че бижутата от сребро не са познати отскоро, в

...
Макар че бижутата от сребро не са познати отскоро, в
Коментари Харесай

Как да изберем сребърно бижу за ослепителна визия?


Макар че бижутата от сребро не са познати неотдавна, в последните години набират огромна известност. Когато носим сребърни, в никакъв случай няма да останем незабелязани. Те постоянно способстват за по-голямо самочувствие и придават характерност, подхождат на всяка възраст и облекло.

Независимо дали сребърното украшение е с по-изчистен дизайн, или с по-богати инкрустации, с перла, камък или не, то постоянно е настоящо и мечтано. И тъй като през днешния ден предложенията за сребърни бижута са извънредно разнородни, може да се затрудним кое да изберем за себе си или с кое да доставим наслада на някого.

Ето по какъв начин да изберете някои от най-предпочитаните декорации, с цел да постигнете ослепителна визия.

Сребърно колие

Да изберете колие, е мощно прочувствено прекарване, тъй като то ще приказва за вас, какво харесвате и по какъв начин желаете да ви възприемат другите. Едни от най-важните неща, с които е добре да се съобразите, са:

Дължина

Тя се дефинира от дължината на шията. Висока дама с издължена шия ще наподобява добре с колие по врата, до момента в който дама с по-нисък растеж ще реализира впечатляваща визия с по-издължено колие. Стандартното предписание при избор на дължина е към обиколката на шията да се прибави най-малко 5 см. Ако желаете колие с висулка, прибавете към размера на врата 10 см.

Тип на тялото

Колие вид дълга тънка верига или многоредово ще стои ужасно на жена с по-малък бюст. Пищните дами би трябвало да заобикалят колие, което е под линията на гърдите. За тях е по-подходящ вид, ситуиран по-високо.

Форма

Най-лесно е да съобразите колието с деколтето. Ако е обло, се предлагат огърлици вид якичка, за V-образно деколте подхожда по-елегантен вид с висулка, а за рокля с голи плещи стилистите считат за удачни класическите огърлици, само че не и с прекомерно огромна висулка.

Цвят на камъка

Може да комбинирате цвета на камъка в колието с цвета на тоалета, очите или косата. За по-официален случай не избирайте колие с ослепителен камък, а да вземем за пример с класическа перла или дребни циркони.

Сребърен пръстен

Без значение дали сте на работа, на публично събитие, на среща или на пазар, сребърният пръстен е положително попълнение към вашата визия и е аксесоар, който може да бъде комбиниран с подобаващи облекла. За да сте удовлетворени от избора си на пръстен, може да спазите следните няколко съвета:

Правилен размер на пръстена

Пръстенът би трябвало да приляга компактно на пръста, само че без да стиска. Експертите поучават изборът да става следобяд, когато ръцете се подуват малко. Ако избирате пръстен онлайн, ще откриете размера си в поместената в уеб страницата на магазина таблица.

Голям или дребен камък

Има предписание, съгласно което младите девойки би трябвало да носят пръстени с по-малки камъни, до момента в който дамите на по-зряла възраст могат да си разрешат по-масивни пръстени.

Пръстен за значимо събитие

За специфични събития като годеж, женитба, абитуриентски бал и други нормално се избират пръстени с по-голям камък, към който са ситуирани по-малки.

Пръстен съгласно пръстите

Ако пръстите ви са тънки и дълги, може да избирате всевъзможен тип пръстен. За къси пръсти обаче не са подобаващи необятни пръстени, тъй като ги съкратяват образно още повече. Жените с по-пълни ръце пък би трябвало да се откажат да носят пръстени с огромни кръгли камъни.

Сребърна гривна

Гривните са стилно и ефектно бижу и привнасят в допълнение равнище на грациозност към всеки тоалет. Изборът си на сребърна гривна може да съобразите със следните няколко критерия:

Дебелина на китката

На тънки китки не подхождат обемни и прекомерно декорирани гривни. Спрете се на по-деликатен и обикновен вид единствено с леки спомагателни детайли. Върху по-широките китки ще наподобяват отлично по-смели разновидности на гривни, в това число с висулки и по-широки верижки.

Широчина на гривната

Съобразете я с обиколката на китката си, като гривната не би трябвало да е нито впита, нито доста необятна, с цел да не се изхлузи елементарно. Може да ревизирате размерите в уеб страницата, откъдето ще пазарувате, или да се консултирате с продавачите във физическия магазин.

Вид на гривната

Сред разнообразието от оферти може да откриете гривни вид верижка, с камъни, с висулки, с талисмани и други

За формален мотив е добре да се избере модел с камъни и циркони. Нежните синджирчета с висулки и орнаменти се вписват чудесно в спортно-елегантния жанр. Ако предпочитате типичен модел, ще можете да носите гривната както с риза и костюм, по този начин и с елегантна рокля.

Изборът на сребърно украшение зависи от персоналните ви желания и от стила ви. Сигурно имате в сбирката си от бижута и доста сребърни. Ако желаете да прибавите още един накит от блестящо сребро, обърнете внимание на направата – дали е прецизна и, с цел да сте сигурни в качеството му.

Подходящо определеното сребърно украшение ще бъде съвършеният свършек на вашия аутфит и може да бъде грациозен подарък. Да подарите на себе си или на обичан човек сребърно украшение, е красива и вълнуваща страст и подсигурява блестяща и очарователна визия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР