Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков откри кампанията Левски

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков откри кампанията Левски
Коментари Харесай

Кампанията Левски е вечен е в ход, спонсорът, Наско и Мъри с важни новини

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков откри акцията " Левски е безконечен ", която има за цел възраждането на професионалния футболен клуб. Също по този начин да бъдат обезпечени спортно-техническата непоклатимост на тима и да бъдат покрити неотложни лицензионни отговорности.

Той окачестви себе си, като страж на акциите и разгласи, че след време Левски би трябвало да бъде благосъстоятелност на своите почитатели. Ето какво сподели той:

" Някои неща ще ги чета, други ще ги приказвам, тъй като има значими неща и ме е боязън, че мога да ги не помни. С последователите на Левски сме провели десетки диалози и сме говорили за бъдещето на клуба. Говорили сме за сдружението, най-важното обаче е възраждането на нашия клуб. Искаме Левски да е подобен какъвто го познават последователите.

Сега имаме шанса с Мъри Стоилов, които е повече от треньор на Левски. Не желаеме да пропущаме този късмет. Искаме да създадем с почитателите първата стъпка към възраждането на клуба. Левски има своите проблеми, само че няма по какъв начин да изчезне. Левски е безконечен. Това е и името на акцията. Наричат ме мажоритарен притежател, само че още преди година и половина заявих, че аз съм страж на тези акции, а мажоритарен притежател с моето идване в Левски, станаха всички последователи на този клуб.
 Снимка 562871
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР