Мажоритарният собственик на говори за бъдещето на клуба. Това се

...
Мажоритарният собственик на говори за бъдещето на клуба. Това се
Коментари Харесай

Наско Сираков: Тити ще получи 31% от акциите на Левски

Мажоритарният притежател на приказва за бъдещето на клуба. Това се случи на изключителна конференция, свикана от управлението на " сините ". Сираков разгласи, че Тити Папазов ще получи 31% от акциите на клуба.
" Футболен клуб Левски дава конференция, а не Наско Сираков. И то най-много в лицето на изпълнителния шеф Павел Колев. Мисля, че беше доста значимо да приказваме четири-пет дни преди да започва акцията ни за членските карти. Бяха заложени през Facebook и оттова през разнообразни медии много въпроси към изпълнителния шеф и някои към Тити Папазов. Искам да кажа, че имам цялостно доверие на тези хора. Тези въпроси би трябвало да получат отговор. В никакъв случай не би трябвало да трансформираме ПФК Левски в говорилня. Много от тези въпроси трябваше да бъдат заложени по-рано. Нямам Facebook и не проследявам доста медиите, само че разбрах, че е имало въпроси за акциите на Тити Папазов ".
" Нека обясня, че откакто съм го оповестил веднъж, софтуерно няма значение по кое време ще стане прехвърлянето на акциите. Тити може да се усеща като съсобственик на Левски. В клуба се работи от дълго време. Акциите са раздробени. 31% ще бъдат трансферирани публично на Тити ". efbet Лига 3 кръг, неделя 23 август  Левски 0:1краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР