Мъжкият национален Отбор на надеждата“ завърши на шесто място на

...
Мъжкият национален Отбор на надеждата“ завърши на шесто място на
Коментари Харесай

„Отбор на надеждата“ завърши шести на Световното в САЩ

Мъжкият народен „ Отбор на вярата “ приключи на шесто място на Световното състезание по футбол за бездомни хора в Сакраменто,. Това е най-хубавото класиране на отбора от деветте му участия досега.

Националите даже можеха да заемат петото място, само че изгубиха с 3:4 финалния си мач от Коста Рика. И двата тима бяха много изтощени и изстрадали от рекордните за Калифорния тази година температури от 42 градуса.

Иначе и двата финални дуела на Homeless World Cup бяха сред тимовете на Мексико и Чили. Трофеят при мъжете беше извоюван от чилийците, които надиграха противника си с 5:3. Трети остана съставът на Бразилия, който победи Португалия със 7:5. При дамите Мексико завоюва против Чили с 2:0, а трети останаха румънките.

„ Отбор на вярата “ записа 7 победи и 5 загуби при присъединяване си на международното състезание. Тимът падна от Чили, Мексико, Бразилия и Коста Рика. Петият крах беше против домакина Съединени американски щати в първата групова фаза на шампионата. Същевременно българите победиха съставите на Република Корея, Италия, Пакистан, Индонезия, Унгария, Финландия и Литва.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР