Мъжкият национален отбор на България завърши със загуба участието си

...
Мъжкият национален отбор на България завърши със загуба участието си
Коментари Харесай

Волейболистите гледат към елиминациите след нова загуба на европейското

Мъжкият народен тим на България приключи със загуба присъединяване си в групите на европейското състезание по волейбол. Тимът на Силвано Пранди позволи проваляне с 1:3 (25:22, 23:25, 21:25, 17:25) против Италия.

Българите започнаха мощно дуела, като националите бяха безупречни в офанзива и на обсада. Началният порив даде преднина на отбора на Пранди с 10:4.

Италианците пробваха да влязът в темп най-вече с игра през центъра. Те последователно понижиха разликата се приближиха до българите при 16:17. Соколов се нагърби в решителните моменти и националите измъкнаха гейма в своя изгода.

Втората част вървеше точка за точка. Атаката на българите още веднъж преминаваше най-вече през Соколов, до момента в който италианците заиграха по-смело. Грешки в организацията на българите и въодушевена игра на Иван Зайцев доведоха до равнене на резултата в геймовете.

В третата част играта вървеше равностойно, като националите съумяха да наваксат закъснение от две точки и поведоха с 15:14. Впоследствие играта на българите се срина и отборът записа едвам шест точки до края на гейма.

Симоне Джианели беше водещата фигура за Италия. Разпределителят изненадваше българите с подаванията си, което даваше преимущество на италианските нападатели. Играта на националите тотално рухна, като промените на Пранди не доведоха до смяна.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР