Мъжкият национален отбор на България ще бъде без Александър Николов

...
Мъжкият национален отбор на България ще бъде без Александър Николов
Коментари Харесай

Алекс Николов пропуска последния турнир от Лигата на нациите в САЩ, ще играе с младежкия тим

Мъжкият народен тим на България ще бъде без Александър Николов в последната седмица от Лигата на нациите. Турнирът ще е от 4 до 10 юли в Анахайм (САЩ). Там противници на България ще са Германия, Иран, Сърбия и домакините.

По това време младият ни национал ще бъде зает с младежкия отбор на България, на който следва присъединяване в международното състезание за мъже под 21 години в Бахрейн. Шампионатът ще се организира от 7 до 16 юли. 19-годишният волейболист е водач в отбора воден от Андреа Буратини, който през вчерашния ден победи Сърбия с 4:1 във втората контрола преди международното състезание.

„ Резултатът в контролата не е значим, само че аз желая състезателите да имат нрав на спечелили. Без значение против кого и защо играят. Предстои ни и шампионат в Италия. След него би трябвало да дефинира 12 състезатели, които ще пътуват за международното. Десет към този момент са сигурни, останалите се борят за местата ", изясни наставникът на отбора ни до 21 години.

Николов обаче ще играе за мъжкия ни отбор през идната седмица в Орлеан, Франция. Там противници на България ще са Бразилия, Канада, Аржентина и Куба. В първия си мач от шампионата българите ще ираят с Бразилия на 20 юни.

В Орлеан момчетата на селекционера Пламен Константинов ще гонят победи, с цел да си обезпечат оставането в Лигата на конференциите. Отборът ни е един от кандидатите и надлежно би трябвало да пази мястото си в шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР