Мъжкият баскетболен отбор на Берое (Стара Загора) обяви привличането на

...
Мъжкият баскетболен отбор на Берое (Стара Загора) обяви привличането на
Коментари Харесай

БК Берое има нов треньор

Мъжкият баскетболен тим на Берое (Стара Загора) разгласи привличането на нов старши треньор - сърбина Андреа Марушич.

Тимът остана без ментор преди няколко дни, когато експертът от Република Северна Македония Никола Василев ненадейно напусна след единствено месец след назначението си.

Василев бе притеглен при започване на октомври на мястото на тогавашния треньор Бойко Миленков.

Месец по-късно той напусна тима в навечерието на семейството на Берое против Академик Пловдив от шестия кръг на Националната баскетболна лига, което старозагорци завоюваха с 87:86, водени от влезлия в ролята на играещ треньор Дарин Иванов.

" Нашият клуб има смелостта да дава път на млади състезатели. Вече може да се каже и на млади треньори. Андреа Марушич ще предвожда нашия мъжки тим през сегашния сезон. Основната част от кариерата му минава като първи помощник-треньор във Висшата лига на Сърбия с Младост Земун ", оповестиха от БК Берое в клубния профил в обществената мрежа Facebook.

Очаква се Андреа Марушич да дебютира отпред на старозагорския състав при гостуването на Миньор 2015 в София в неделя (19 ноември) от 13:00 часа. Берое заема осмо място във краткотрайното класиране в НБЛ с три победи и три загуби от шест изиграни мача.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР