Мъжете са също толкова важни, колкото и жените. И тяхното

...
Мъжете са също толкова важни, колкото и жените. И тяхното
Коментари Харесай

И мъжете се нуждаят от любов, грижа и внимание. Също като жените

Мъжете са също толкоз значими, колкото и дамите. И тяхното благополучие също е от голяма важност. Въпреки че не са от най-приказливите и доста мъчно биха споделили възприятията си и биха се разкрили пред някоя жена, даже и да става въпрос за тяхната партньорка, те също имат усеща, неправилно на всички изказвания.

Мъжете, също като дамите се нуждаят от обич, грижа, поддръжка и внимание. Те много постоянно премълчават това, което усещат, само че пък не съумяват да го скрият изцяло. Защото държанието им ги издава. Както и езикът на тялото също демонстрира тяхното прочувствено положение.

Представяме ти признаците, които демонстрират, че той не е благополучен.

 

Не се грижи за себе си

Откакто се познавате, той постоянно е държал на външния си тип. Посещавал е постоянно коафьор, облеклата му постоянно са били чисти, а обичаното му място е било фитнеса. Той е от мъжете, които вършат усещане. От мъжете, които се грижат за метода по който наподобяват, тъй като считат, че това е от голяма важност. И ти си харесвала тъкмо това в него и то доста. Но уви.

Днес е друг. Сякаш няма нищо общи с оня мъж, с който се срещна. Изглежда безстопанствен, пуснал е брада, а облеклата му са толкоз мръсни и захабени. Дори е напълнял, което е прекомерно нетипични за него. Както и цялостното му държание. Сякаш е болен, само че не е. Здрав е – физически. Но не и прочувствено.

Не поставя никакви старания

Спомняш ли си тези приятни вечери, на които той те канеше непрекъснато? И всички тези непредвидени дарове и изненади? Подготовката към всеки празник и дългите сантиментални разходки. Всичко това някак си е останало в предишното, а през днешния ден той не поставя безусловно никакви старания за връзката ви.

Не ти прави изненади, не изпитва предпочитание да чества, който и да е празник. Сякаш към този момент нищо няма смисъл за него. Включително и любовта ви. Романтиката е останала някъде в далечното минало. Може би той е изтощен от тази връзка, тъй като да не полагаш никакви старания е знак за мъж, който е скрито трагичен.

Има нови другари, за които не знаеш

Кои са тези нови хора, с които поддържа връзка? На кои места вървят? Сякаш не знаеш нищо за живота му. Нищо чудно, че мислиш, че той е трагичен в тази връзка. Сякаш към този момент сте изцяло непознати и той не ти споделя нищо. Има нови другари, с които избира да прекарва свободното си време, а за теб е непрекъснато ангажиран. Може би към този момент не изпитва благополучие, нито пък обич към теб. Но тогава за какво сте още дружно?

И дали това е същинската причина? Трябва да помислиш добре. Защото това може и да е спокоен митинг против теб. Може би си го обидила по някакъв метод и ти прави на инат? Или сте толкоз отчуждени един от различен и незабелязано се разрешили да се превърнете в двама изцяло непознати.

Предпочита компанията на телефона си пред твоята

Вече съвсем не прекарвате време дружно, само че даже и в дребното такова, в което сте двамата, той не отделя взор от екрана на телефона си. Предпочита виртуалната компания пред твоята. Можем напълно умерено да кажем, че това е много обидно за теб и сигурно се чувстваш зле. Но пък от различен страна това е явен индикатор, че ти не си му приятна. Да, може и да те заболи от истината, само че по-добре да я схванеш. Съмненията убиват женската душeвност.

Той просто не желае да приказва с теб

Безброй изследвания акцентират значимостта на положителната връзка в една връзка. Това е жизненоважно за създаване на фамилиарност и доверие. Но твоят мъж просто не желае да приказва с теб. Питала ли си го дали нещо не е наред?  Но от негова страна има още веднъж единствено и само безмълвие. Но в случай че всякога, когато поставиш въпроса за вашата връзка, той се отдръпва и мълчи, тогава най-вероятно самият той ще докара тази връзка до разлъка. Глупаво е да се обвиняваш, когато ти си единствената, която се бори за вашата обич да оцелее.

По измененията му в държанието и освен, само че и във външния тип, може да познаеш по кое време един мъж е в щастлива връзка и по кое време в токсична. И несъмнено, не е наложително връзките да са токсични, само че постоянно си проличава, когато той е трагичен. Само би трябвало да се научиш да разчиташ знаците.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР