Мъжете са мистериозни същества, които често предпочитат да крият чувствата

...
Мъжете са мистериозни същества, които често предпочитат да крият чувствата
Коментари Харесай

Езикът на тялото: Ето как да разпознавате неговите сигнали  

Мъжете са мистериозни същества, които постоянно избират да крият възприятията си. Това прави задачата на дамите да ги схващат още по-трудна и все се питат „ какво желае да ми каже “, като постоянно се вършат изводи въз основа на интуицията, само че единствено тя не е задоволителна. Предлагаме ви да се запознаете с някои от сигналите, които дават мъжете и по какъв начин да ги тълкувате вярно.

„ Харесва ли те или не? “ – отговорът на този въпрос би трябвало да се търси освен в неговите думи. Езикът на тялото е доста по-истински и споделя повече от думите. Ако желаете да знаете дали един мъж се интересува от вас, не забравяйте да следвате освен неговите изявления, адресирани до вас, само че и по какъв начин се държи, тогава получената картина ще бъде по-надеждна. За да извлечете максимума, не забравяйте да имате поради цялостния подтекст на обстановката.

„ Може би “ – в случай че на среща, до момента в който вие говорите, той стартира да се занимава с вратовръзката или яката си, допира врата или косата си, тогава вие несъмнено сте му забавна. Но неговото заинтригуване може да няма полов подтекст.

„ Не неистина “ – в случай че по време на диалог човек не скрива дланите си, а в противен случай, показва ги и ги повдига, най-вероятно той приказва откровено.

„ Искам да съм по-близо “ – дистанциите, на които сме подготвени да допуснем хората, ще варират според от региона, в който сме израснали. Класическото „ публично “ разстояние е към 3,5 м и повече; бизнес от 1,5м до 3,5м; другарски – от 0,75 м до 1,5 м. Ако събеседникът се пробва да се приближи до вас, то той желае да бъде по-близо освен в дословния смисъл на думата.

„ Бих те прегърнал … “ – в случай че мъж, до момента в който комуникира с вас, разпери ръце едновременно, това е прикрит знак, че желае да ви прегърне.

„ Харесвам те “ – докосването му може да опише доста. 1) Ако при здрависване дланта му се обърне, той е подготвен да ви се подчини. 2) „ Ръкавица “ – когато двете му длани стискат едната, показва откровеност и любезност. 3) Ако мъж допре ръката или лакътя ви – това е демонстрация на състрадание.

„ Искам да избягам “ – в случай че той потрие ухото си или разтрие някои други елементи на лицето си, тогава той е искрено съкрушен от вашия диалог и мисли по какъв начин да го приключи допустимо най-скоро и да изчезне.

„ Чувствам се добре и без теб “ – мудно, едва здрависване демонстрира, че той не желае да затваря дистанцията.

Очите също приказват:

Погледът нагоре и вдясно съставлява нещо от видяното преди.

Поглед нагоре и наляво – фантазиране или неистина.

Поглеждайки „ хоризонтално “ вляво – напомня си чутото един път.

Поглеждайки „ хоризонтално “ надясно – мисли какво да излъже, по какъв начин да построи фраза.

Погледът отдясно е усеща и страсти..

Поглеждайки надолу вляво – води разговор със себе си.

Дългият взор във вашата посока демонстрира искреността на желанията му.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР