Мъжете са истинска загадка в леглото и хвърлят в недоумение

...
Мъжете са истинска загадка в леглото и хвърлят в недоумение
Коментари Харесай

На тези 4 неща мъжете НАИСТИНА обръщат внимание в леглото

Мъжете са същинска мистерия в леглото и хвърлят в неразбиране доста дами: какво в действителност гледат в леглото? Тялото на партньорката си? Проблемните й зони? Или се концентрират върху нейните стремежи? Едно допитване демонстрира какво притегля най-вече мъжете у партньорките им за секс.

1. Нейното лице

Според допитването 70 на 100 от мъжете гледат лицето на партньорката си и се възбуждат най-вече от него. Тялото, в частност гърдите, играят второстепенна роля. Не обръщат внимание даже на целулита или другите й проблематични зони. За мъжа е значимо да разбере по погледа на дамата дали се любува на секса и да потъне в очите й.  

2. Нейната възбуденост

Мъжът желае неговата партньорка в леглото да откликва на ласките му със същата пристрастеност, с която я допира той. Бързо познава, в случай че реакцията й е престорена, и самичък губи предпочитание. Ако и тя се отдаде напълно на акта и се любува на близостта на колегата си, двамата може да изживеят най-красивия си миг на възторг.

3. Уханието й

По време на сексуален акт сетивата са изострени и точно миризмата е в центъра на желанието. Неслучайно споделят, че любовта минава през носа.  За мъжа е значимо освен да допира партньорката си, само че и да се опиянява от аромата й. Тук дискретният парфюм ще помогне за сполучливия старт.

4. Нейната кожа

Мека кожа – това е, което същински възбужда мъжете. Когато са толкоз покрай нея по време на секс, обичат да усещат под дланите си гладка поддържана кожа. Това ги кара в допълнение да удължават акта, с цел да се любуват по-дълго на копринената й мекост. И не може да се насити да я гали.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР