Мъжете са деликатни на тема секс и затова не говорят

...
Мъжете са деликатни на тема секс и затова не говорят
Коментари Харесай

7-те неща, за които мъжете мислят по време на секс

Мъжете са деликатни на тематика секс и по тази причина не приказват доста. Те икономисват огромна част от нещата, които си мислят, с цел да не обиден дамата до себе си. Наистина има неща, които е по-добре да не се споделят, с цел да не навредят на връзките сред двамата.

Ето и 7-те неща, който мъжете си мислят по време на секс:


Спри да издаваш този звук…
Обикновено, мъжете обичат метода, по който дамите показват наслаждение от секса, само че от време на време в действителност прекаляват с звуците и гримасата. Бъдете по-сдържани, в случай че не желаете тази мисъл да се върти в главата му.


Не уцелих… къде е?
Колкото и умел да е един мъж, от време на време се случва да не уцели точното място. Жените постоянно подценяват това. Правилното решение е да му помогнете, а не да го оставяте да се мъчи.  


Ох… по-внимателно!
Понякога нещата стават груби, когато дамата заеме поза, в която е от горната страна. Заемайки тази бойна позиция има заплаха да аргументите болежка на най-важната част от тялото на мъжа, а имено пениса. В такива случаи напряко му се желае да изкрещи „ Внимавай! Не го чупи “! Правете по-леки и интензивни придвижвания.


Трябва ли още да заставам „ тук долу “?
Мъжете не са наясно, какъв брой време е належащо да се доставя орално наслаждение на дамата. Може би, тъй като на тях им стигат 20 секунди, с цел да изпитат незабравимото възприятие. Да речем, че 5 минути са добре.


Не свършвай, не свършвай...
Когато им идва да свършват още при започване на любовната игра, мъжете стартират да си мислят за всевъзможни гадни неща, с цел да предотвратят това. Повярвайте, не желаете да знаете, какво си мисли мъжа, до момента в който вършиме секс. Важното е, че той прави всичко допустимо да продължи да ви доставя наслаждение.


Хм… дали се преструва?
Вечният и най-съществен въпрос за мъжа… дали в действителност сте свършила или не. Той няма да попита, само че е по-добре да не го измъчвате и просто да му кажете истината. Ако всякога го лъжете, той ще остане подведен, а вие с подправен оргазъм.


Аз съм късметлия
Малко са мъжете, които ще признаят за нежността, която изпитват по време на секс. Въпреки това, знайте, че те в действителност правят оценка това, което имат и имат вяра, че са късметлии с такава жена до себе си. Когато сексът върви добре, те са сигурни във връзката си по този начин, както дамите, когато той е сантиментален и благ към тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР