Мъжествеността му била заключена със седем катинара Не може да се

...
Мъжествеността му била заключена със седем катинара
Не може да се
Коментари Харесай

Мъжествеността му била заключена със седем катинара

Мъжествеността му била заключена със седем катинара

Не може да се опише ужасното възприятие за един мъж, когато това се случи. Веднага виновността за това се търси у дамата, тъй като “каза нещо ”, “направи нещо ”, с цел да “убие ” мъжествеността му. В същото време червеят на подозрението, че брачният партньор й й изневерява и че любовницата е най-вероятната причина за казуса в леглото разяжда дамата.

Въпреки че имал несполучлив брак зад тила си, той вярвал, че с актуалната си брачна половинка всичко ще бъде наред и бракът им ще продължи до края на живота. Той чувал клюки, че този брак ще се провали, както и първият, само че не им обръщал изключително внимание.

Още след първите няколко месеца на взаимен живот с втората си брачна половинка, проблемите почнали. Любовта, която ги сплотявала през нощта се трансформирала в пепел и прахуляк. Вместо естетика и взаимно съгласие, в които се клели, хаосът превзел дома.

Те даже се карали за най-малката дреболия, почнали да се наскърбяват с обидни думи и даже го правели пред гостите. Те изпитвали по-голяма нужда да се очернят един различен в наличието на посетители.

След известно време, откакто бурята утихнала, мъжът помислил, че това е мотив да поправи връзките с жена си и да я подари с деликатност и обич. Шокът обаче бил огромен, когато осъзнал, че е безпомощен. Тогава той почнал да упреква жена си, че това се случва по нейна виновност, а тя почнала да упреква него, че повода е, тъй като е влюбен в друга.

И по този начин, разногласието траял и проектите за изграждане на къща и раждане на деца се провалили. Едновременно с утежняването на взаимоотношенията, тяхното здраве също почнало да се утежнява. Медицинските проучвания посочили, че двамата са здрави, само че никой от тях не се усеща добре.

Те страдали от главоболие, гадене, задушаване и болежка. Дори едновременно те получавали болки, които продължавали няколко часа. Тогава мъжът решил за първи път да потърси помощ от врач – споделя А.Х.

От него разбрали, че някогашната му брачна половинка е заключила шанса им със седем катинара, които били хвърлени в река, което в допълнение утежнило разпространяването на магията. Въпреки това, след два месеца на разнообразни ритуали и 40 дни молебствия, хармонията и съвсем угасналият пламък още веднъж били възобновени.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР