Мъже, вие имате силата да създадете или развалите връзка. Ако сте

...
Мъже, вие имате силата да създадете или развалите връзка.
Ако сте
Коментари Харесай

Не казвайте тези неща на жената, която обичате

Мъже, вие имате силата да създадете или развалите връзка.
Ако сте подготвени да разберете какво желаят и от какво се нуждаят дамите, по какъв начин най-добре да го осигурите и какво е належащо, с цел да имате щастлива, любяща връзка за цялостен живот, имаме няколко съвета.
Ето 4 неща, които в никакъв случай (никога!) не би трябвало да казвате на дамата, която обичате, в случай че не желаете раздяла/развод:

1. " Какво е в този момент? "
Това показва неспокойствие и яд по отношение на това, което евентуално е нейният опит да се свърже с вас. Всеки опит, който тя прави да ви показа, е опция да се обърнете към нейните потребности и да се свържете прочувствено. Това е любовна игра. Не я подценявайте.

2. " Преди имаше хубаво тяло. Наистина ми липсва. "
Вместо комплимент, това е засегнатост. Ако желаете да говорите за нейното тяло, първо осъзнайте, че тя към този момент гледа 600 образни реклами дневно, които ѝ демонстрират актуалното идеално женско тяло. Изследванията разкриват, че даже доста добре изглеждащи дами са склонни да се усещат зле за телата си. Така че, намерете нещо, което в действителност харесвате в тялото ѝ и я похвалете. Мъжете, които всеки ден вършат откровени похвали на дамите си, имат по-добър съкровен живот от мъжете, които не го вършат.

3. " Добре, дано бъде по твоят метод. Винаги по този начин правиш. "
Вие намеквате, че като се оправи по нейния метод, желанието ѝ е да завоюва. Също по този начин избягвате търсенето на потребността, която тя може да има в молбата, която насочва към вас.

4. " Защо постоянно би трябвало да си толкоз нуждаеща се? "
Първо, това явно е засегнатост. Превръща потребността в обидна личностна линия и евентуално даже не е правилно. Всички сме нуждаещи се. Да имате потребности и да се съгласите да ги посрещнете е индиректен прикрит контракт във всяка любовна връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР