Мъжът, за когото се твърди, че е отвлякъл служителка от

...
Мъжът, за когото се твърди, че е отвлякъл служителка от
Коментари Харесай

Мъж нахлу в ранчото на Блумбърг в Колорадо и отвлече икономката

Мъжът, за който се твърди, че е отвлякъл служителка от ранчото на Майкъл Блумбърг в Колорадо, първо питал къде са дъщерите на милиардера, а по-късно отвлякъл икономката му.

Блумбърг има две дъщери, Ема и Джорджина.

Семейството му не е било в ранчото в регион Мийкър в западната част на щата, когато Джоузеф Бийчър минал през портите с пикапа си и е отвлякъл икономката в сряда.

Сн.: АП/БТА

След това 48-годишният Бийчър принудил дамата да го закара с пикапа му до Денвър. Името на похитената не се оповестява.

Бийчър беше задържан в четвъртък с AR-15 и револвер в Шайен, Уайоминг, в мотел. Полицаите са съумели да проследят iPad-а на дамата до мотела.

В документите по делото се споделя, че дамата не е потърпевша. Бийчър обаче я целувал по челото и й казвал, че е щял да я убие, в случай че е била мъж.

Жертвата е разказала на проверяващите, че Бийчър я е заплашвал, само че тя се пробвала да се държи другарски, с цел да го успокои.

Той я принудил да тегли пари от банкомат. Докато го правила, дамата погледнала към охранителните камери и прошепнала „ помощ “.

Похитителят беше арестуван. Все още не са му повдигнали обвинявания.

От шерифството на окръг Рио Бланко, където се намира ранчото, обявиха, че Бийчър няма връзка с Блумбърг. Мотивът му да отиде в ранчото, което милиардерът закупи през 2020г. за 44,8 милиона $, се проверява.

Похитената е работила като икономка в ранчото.

Бийчър живее в Крейг, Колорадо, на към 113 километра от ранчото на Блумбърг и е работил като момче за всичко в жилищна постройка.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР