Мъжът не се подчинил на подадените му светлинни и звукови

...
Мъжът не се подчинил на подадените му светлинни и звукови
Коментари Харесай

Бясна гонка с полицията във Варна

Мъжът не се подчинил на подадените му светлинни и звукови сигнали, нараснал скоростта и направил опит да избяга и укрие, като по време на придвижването си предизвиквал ПТП със инцидентен участник в придвижването. Автомобилът на нарушителят на реда е без наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “.

След незабавни оперативно-издирвателни дейности на чиновниците на реда е открит и арестуван наоколо до управлявания от него автомобил, паркиран в Цветния квартал.

При осъществените процесуално-следствени дейности в населяваното от него жилище криминалисти от ОДМВР - Варна са намерили и иззели: електронна везна с останки от зелена тревиста маса, полиетиленови пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество и пластмасова кутия, също с бяло прахообразно вещество.

На мъжа са формирани акт за провокирано ПТП, акт за не послушание на подаден от контролните органи сигнал за прекъсване, акт за ръководство на МПС, като е лишен от това му право и са свалени номерата на транспортното средство, с което е направил нарушаванията и е арестуван за период до 24 часа.

По случая са формирани две досъдебни производства и материалите са докладвани на прокуратурата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР