Мъжът на Цеци Красимирова - мултимилионерът Майкьл Струмейтис, посрещна рождения

...
Мъжът на Цеци Красимирова - мултимилионерът Майкьл Струмейтис, посрещна рождения
Коментари Харесай

Мъжът на Цеци Красимирова с таен РД у нас

Мъжът на Цеци Красимирова - мултимилионерът Майкьл Струмейтис, посрещна рождения си ден с скрито празненство у нас. На събитието бяха поканени едвам 10 души, измежду които негови бизнес сътрудници и най-близките хора до него и Красимирова.

Самото празненство се състоя във ВИП клуб, където не могат да бъдат позволени външни лица. Прелюбопитна фотография от купона обаче, провокира бурните реакции в обществените мрежи, тъй като на фрагмента неслучайно се вижда торта с изобразена на нея марихуана.

Както е ясно, един от главните бизнеси на Струмейтис е точно с лечебна марихуана. Той бил сюрпризиран от прелестната изненада, която му спретнала обичаната жена. Но това не е всичко. Цеци му подари и екскурзия до Магадаскар, на която двамата ще се насочат напълно скоро, написа "Телеграф ".

Самият Майк не е идвал в България повече от 3 години. Двамата с Красимирова са у нас към този момент 5-и ден и употребяват времето да се видят с близки и другари на моделката.



Припомняме, че Цеци и Майкъл се ожениха с приказна женитба напролет на 2019-а, а събитието беше в ренесансовия палат Финка мехлем Солерс край Барселона. Специални посетители на сватбата тогава бяха отбор "Българе ", Тримата БГ тенори, Звезди от "Ахат " и Преслава.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР