Мъжът на Славена Вътова – Юлиан Цолов, известен като българския

...
Мъжът на Славена Вътова – Юлиан Цолов, известен като българския
Коментари Харесай

Сензационно! Издирват мъжа на Славена Вътова за измами за над 1млн.лв., завлечените от него са дузина

Мъжът на Славена Вътова – Юлиан Цолов, прочут като „ българския Вълк от Уолстрийт ”, най-вероятно ще бъде задържан поради машинация на собствен съучастник за стотици хиляди левове.

Жалба против него към този момент е подадена в полицията и прокуратурата, а около разплитането на аферата може да се окаже, че отклонените пари са милиони. Завлечените от него хора пък се множат непрестанно.

Юлиан Цолов се оказа в действителност огромен апаш и лъжец, както се говореше настойчиво в бизнес средите в последните години. Бившият пандизчия в Съединени американски щати е издирван къде ли не в София, откакто се оказа, че е измамил една дузина хора през последните месеци. Арестуваният поради финансови измами и след това лежал 4 години зад решетките в Съединени американски щати, където не може да се върне, защото има възбрана и черен щемпел, се е оплел в лабиринт от обири и неистини. В момента Цолов е търсен за измами за над 1 милион лв., настояват брилянтни източници на „ Уикенд ”.

Както е известно, Юлиан Цолов попадна в пандиза, откакто бе избягал от Ню Йорк в Испания, а по-късно натопи колегата си Ерик Бътлър за всяко едно обвиняване към тях, като трябваше и да се лиши от всичките изкарани милиони и парцели, иззети от ФБР. През 2013 година Цолов се прибира в България без една стотинка и гол като пушка. Той твърди, че е жертва на злополучно стичане на събитията. Тогава близки до него другари му подават ръка, с цел да стартира почтен бизнес и да работи на чисто, макар етикета на апаш и пандизчия, който има. Е, вълкът козината си мени, само че нрава не. Така и Юлиян Цолов съумява да завлече другари, познати и хора от бизнеса, основали си неверна визия за него – на съобразителен предприемач с неприятен шанс в Америка.

Градските митове какъв брой е богат доближават бързо до напористата и жадна за популярност Славена Вътова.

„ Мис България ” 2006 се прицелва в „ милионите ” на Цолов, като вижда отлична опция да си оправи живота и да живее в разкош. Историята на бъдещата световна двойка, която сега публично е семейство, е повече от банална. Той я лъже, че е богат, а тя го лъже, че той е единствения мъж за нея. Любовният им романс започва през 2014 година, като двамата в началото изясняват на приятелите си, че се срещат същата година в столично заведение. Истината обаче е различа, както афишира самия Цолов пред околните си при една от следващите им раздели.

Ако се има вяра на думите му, действителното запознанство с жена му Славена Вътова става в Милано, а не както се споделя по медиите от Мис България 2006. Случката, разказвана персонално от Юлиян, е прекомерно пикантна, като последно той я споделя през април тази година, когато възлюбената му се впуска в спекулация с младия политолог Слави Василев, а той с разрушено сърце стене: „ Курва я взех, курва си потегли ”. Освен пред приятелите си, по негови изказване това й го е споделил и в очите. Но може ли да му се има вяра и за какво по този начин приказва?

Според разказите му, при запознанството им в италианската столица на модата героите са трима, а уикендът е бил много претрупан за триото – Юлиян Цолов, Славена Вътова и Ерик Бътлър, съдружника на Цолов в Съединени американски щати. След второто им запознанство в родната столица, Цолов, който тогава е привързан, споделя пред непосредствен кръг другари: „ Видях се с тази, помните ли, за която ви разказвах преди, за случката в Милано с Ерик… Искам я! ”. Той зарязва годеницата си и прави всичко допустимо, с цел да впечатли миската, която няма нищо срещу да вкуси от първокласния живот.

Така Юлиан Цолов стартира да впечатлява хубавицата, водейки я по първокласни места и вили, само че платени не от него, а от приятелите му. Двойката стартира любовен романс, минавайки през най-шикозните места на планетата – Сент Тропе, Себт Бартс, Миконос, Лондон и други Цолов е влюбен, а Вътова споделя пред приятелите си, че е хванала милиардера, който прави всичко за нея, само че без да има ясна визия, че половинката и на процедура живее на гърба на приятелите и съдружниците си.

Освен вилите, Юлиян Цолов употребява самоуверено фирмена кредитна карта напълно за персонални потребности при пътешестване до британската столица, до момента в който впечатлява бъдещата си брачна половинка, Славена Вътова в едно от първите им пътувания – заплащания в заведения за хранене, таксита, закупуване на облекла, пури, парфюми и други – всичко за сметка на компания, в която работи. Разбира се, че това се схваща мигновено и „ баровецът ” е заставен да връща сумите над 8 месеца, с цел да възвърне изхарчените пари, само че няма по какъв начин да показа на обичаната си, че банковата му сметка е на нулата, защото ще бъде изхвърлен на улицата.

Как работи и каква е схемата на Юлиян Цолов?

Негови някогашни съдружници разказват метода му на правене на бизнес.
Тарикатът търси да се върти към хора с финансови благоприятни условия, с добра известност, с доста контакти в бизнес средите, като се пробва да стигне до допустимо най-богатите. В лицето на половинката си Славена Вътова е намерил превъзходен сътрудник, с цел да се вклинява измежду хора с пари. Симулира висок стандарт на живот, безпределни финансови благоприятни условия, отлични бизнес контакти в целия свят, знания във финансовата сфера, цифровия бизнес и електронна търговия.
Изключително красноречив, показва се за сполучлив предприемач, лъже че е притежател и/или съучастник в известни български компании. Реално обаче Юлиан Цолов е притежател единствено и само във личната си компания „ Алтегис ” ЕООД. Тя е записана с капитал от 100 лева и има един чиновник, самият той. Фирмата му е записана на домашния адрес.

В персоналния му профил в Инстаграм можете да видите негови фотоси от вили в скъпи курорти като Миконос, Форте дей Мар, яхти, частни самолети, скъпи заведения за хранене, пушене на дебели пури – все неща, показващи първокласен живот, само че платени от негови познати и другари, които са го поканили на посетители, без да заплати и стотинка.
„ За страдание, с цел да поддържа високия стандарт на живот, Юлиан Цолов стартира да краде от съдружниците си. Схемите прави през компанията си „ Алтегис ”. Предлагайки да му се заплаща кеш (предпочита това) – за сякаш неща които прави той или компанията му по уеб сайтове на клиенти, а на процедура ги правят други хора. Иска пари на заем от всевъзможни хора – предприемачи, програмисти и така нататък – мъчно връща някои от тях, други получават единствено част от заема, който са дали ”, споделя източник на „ Уикенд ”, жилнат с крупна сума от мъжа на Славена Вътова.

Реално Юлиан Цолов е горделив ползвател на заем на българска банка, с който е закупен жилището му в центъра на София. Съдлъжник на заема му е законната му брачна половинка Славена Вътова. Оказва се, че „ милионера ” няма никакви спестявания, заплаща лизинг на автомобила на жена си, защото той самия няма и се вози с метрото, както в Ню Йорк, откакто чупи дадения му от другар „ Мерцедес ”. Ремонтът на потрошеното возило, който възлиза на към 6000 лв., естествено, не заплаща, криейки се от майстора към този момент много време.

Според източник на „ Уикенд ”, Юлиан Цолов е откраднал 660 000 лв. от компанията, с която работи през последните години като съветник на цивилен контракт.
Последната скица на мошеника е следната: той заблуждава клиенти, че работи по техните онлайн магазини. Реално работата се прави друга компания, цялостна с програмисти, правеща онлайн магазини за доста клиенти. Измамникът има контракт като съветник с тази компания, като главната му задача там е продажби – да притегля клиенти, само че с времето измисля схемата, в която при сключване на контракта с въпросната компания, подлага и контракт с неговата „ Алтегис ” ЕООД, копие или доста непосредствен до този с действителната компания. Това става без знанието на компанията, която е изпратила офертата и действително работи по дилемите на клиента.

Обяснението, което Юлиан Цолов дава при поднасянето на двата контракта, звучи разумно: „ Ами ние по този начин подписваме с две компании, едната прави едни действия, другата – други и така нататък ”. Така стартира да фактурира нищо неподозиращите клиенти и притежател на компанията, която прави услугата. Тази машинация върви от август 2019 година до септември тази година.
Един от клиентите обаче се усъмнява и подава сигнал към действителната компания. Така Юлиян Цолов е оголен и прави признания за случилото се в офиса на компанията. Сумата от обири единствено по документи възлиза на стойност 643 000 лева Крадецът признава, че даже е взел и шестцифрена сума в брой от клиенти. Това не е всичко, защото Цолов прави два опита и да открадне целия бизнес, като търси скрито клиент, с цел да продаде платформата (софтуера), откакто открадне кода. В тази завера той даже се пробва да забърка и програмисти от компанията. Той го предлага за над 1 милион лв. на клиенти, като изяснява, че ще отмъкне и личния състав на компанията, за която е съветник. Отказано му е и от двете места с обяснението, че това е кражба на интелектуална благосъстоятелност и въпросните предприемачи не желаят да бъдат забъркани в сходни брутални измами. И двамата предприемачи оповестяват това на притежателя на компанията и са подготвени да дадат показания за това пред съда.

През това време се оказва, че негов непосредствен другар е измамен с 200 000 лв., защото му предлага да му направи мобилна апликация, тъй като бил специалист в тези неща. Измамата е разкрита след няколко месеца и се стигна до съд, където най-нагло Юлиан Цолов заявява, че не е взел нито един лев от въпросния човек, макар че преди този момент му изяснява по какъв начин ще му върне парите.
След като е оголен преди седмица, мъжа на Славена Вътона признава за кражбите си и в типичния си жанр стартира да се вайка, а ден по-късно стартира да се пазари и да се опита да лъже други клиенти, че с колегата му са в спор, само че всички чиновници са с него и ще бъдат зад него, защото без него нямало бизнес. Мъжкото му достолепие е толкоз огромно, че откакто реве пред приятеля си, който му подал ръка след кошмарните години в пандиза, че го е излъгал и обяснявайки какъв простак бил и най-добре би било да изчезне от лицето на земята, праща сексапилната си половинка да се пробва да му помогне в забърканата каша. Тя схваща, откакто вижда документите, че мъжът й е измамник. Дава си сметка, че с връщането си при него през лятото, попада за повторно в клопката на брачна половинка си хитрец.
Юлиан Цолов пък изумява и фамилията си със своята безсъвестност и безсрамие, като се пробва да убеди майка си да продаде личния си апартамент и да отиде да живее в по-малък, защото има потребност от пари, а тя нямала нужда от толкоз огромно жилище. Майка му, несъмнено, не се съгласява с това безочливо предложение и от няколко месеца не приказва със личния си наследник.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР