Мъжът на Гала - Стефан Николов, пак успя да се

...
Мъжът на Гала - Стефан Николов, пак успя да се
Коментари Харесай

Подигравка: Стефан на Гала се върна в ефир за смешната запла...

Мъжът на Гала - Стефан Николов, отново съумя да се намърда с изява на тв екран като част от екипа на телевизия „ Българе”, където има лично предаване с името „ Без политика”.

Стефан ще е водещ за едночасово токшоу един път седмично, предавано с повторения, за което ще се разписва против 2000 лева, написа „ Уикенд”. Заплатата му сигурно ще се разграничава много от тази, която получаваше в " На кафе ", само че очевидно за половинката на Гала е водещо да е на екран непременно.

Гала постоянно му е търсила обществени изяви и в този момент също тя го е уредила с новата му работа, приказва се настойчиво в медийното пространство. Вероятно пандемията от Ковид-19 се е отразила върху бизнеса му с мед. Преди 2 години той закупи 800 кошера, а проектите му бяха до 5 години да станат 3000. Шефът на тв „ Българе” Христо Димитров и неговият отбор нееднократно са били посетители на жена му в „ На кафе”. Преди 2 години Димитров сътвори телевизия, която е ориентирана към българския фолклор, обичаи, история, дух и просвета.

Стефан освен участваше във „ ВИП Брадър”, само че много време партнираше на Гала в „ На кафе”. Първите дни Николов цъфна в ефира на Нова тв като неин ко-водещ и се усещаше неудобно и очевидно обезпокоен. Впоследствие обаче терзанието му ненадейно изчезна и той се почувства в свои води.

„ Далеч не мисля, че станах за ко-водещ при Гала. Поканата пристигна от страна на нейните продуценти. Някои споделят, че Гала ме е набутала - аз не виждам никакво споразумяване, въртя се на сериозен шиш. Те изненадаха и мен, и нея с тази покана, която пристигна 2 дни преди старта на предаването. Приех, тъй като обичам рискови провокации, в които имам къс период за взимане на решения”, баламосваше за екранния си дебют преди 3 години феновете Стефан, който внезапно подвигна стандарта си на живот, откакто се залюби с русокоската.

Присъствието му на дребния екран обаче разгневяваше феновете на утринното предаване, които задръстваха с отрицателни мнения по негов адрес интернет форумите. Те се изнервяха от неприятната артикулация на Стефан. Дразнеха се, че той се усеща като вкъщи си и се вихри рано заран, прекъсвайки водещата с нелепи мнения и забележки.

След свалянето му от ефир през 2018 г, ко водещи на Гала станаха панелистите Кристина Патрашкова, Ева Веселинова, Юлиан Константинов, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда, които разведриха скучната атмосфера. Миналата есен Ева и Илиян отпаднаха от панела, а мястото им заеха синоптичките Гергана Малкоданска и Никол Станкулова. В екипа се включиха писателят Георги Блажев и артистът Дарин Ангелов.

Добилият около Гала известност Стефан не устоя дълго без тв изява и се намърда в „ Българе”. Първият му посетител в едночасото петъчно ток шоу бе Христо Димитров - хореограф и продуцент на отбор „ Българе” и ръководител на съдружие „ Гражданска позиция”. Мъжът на Гала си бъбреше със притежателя на малкия екран на „ ти”, демонстрирайки другарската си непосредственост с него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР