Мъжът на фолкаджийката е джигит на пътя, провинциалния бизнесмен помлял

...
Мъжът на фолкаджийката е джигит на пътя, провинциалния бизнесмен помлял
Коментари Харесай

Павел на Преслава предизвикал адско меле в центъра на София

Мъжът на фолкаджийката е джигит на пътя, провинциалния предприемач помлял кола в центъра на столицата
Пламен на Преслава е фен на високите скорости и се изживява като джигит на пътя. Врачанския предприемач лъсна в клип на Министерството на вътрешните работи, в  който са показани най-тежките и нагли нарушавания на ЗДвП  в столицата за предходната година.

В обществената мрежа преди дни органите на реда пуснаха видео от камерите за видео наблюдаване, които са снимали голям брой водачи.Които мачкат разпоредбите за придвижване.

Един от наглите участници се оказва половинката на фолк певицата от Добрич Преслава. Който с гневна скорост кара мощния си звяр Мерцедес G класа.

Мелето  се е случило през есента на 2021 година И от фрагментите се вижда по какъв начин Павел минава с гневна скорост през кръстовището на бул. „ Черни връх ” и бул. „ Н. Вапцаров ”. Пресича трамвайната линия и подхваща неразрешена маневра, изпреварвайки различен автомобил.

Мощният джип на Павел е подпрян странично от кола, лидерът на която завива наляво към бул. „ Н. Вапцаров ”. При конфликта колата  се завъртяла няколко пъти, а Мерцедеса на възлюбения на певицата за малко да се обърне, заставайки на 2 гуми. Но въпреки всичко съумява да се задържи на пътя.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР