Мъжът на Джина Стоева Григор, по прякор Люляка, се оказа

...
Мъжът на Джина Стоева Григор, по прякор Люляка, се оказа
Коментари Харесай

Джина Стоева натири мъжа си Григор Люляка заради пиянските му изцепки

Мъжът на Джина Стоева Григор, по прякор Люляка, се оказа хулиган с неприятно пиене. Младият баща развалил първия рожден ден на сина на Деси Слава - Борис, като се напил и почнал да се заяжда с гостите. „ Уикенд ” научи, че в пиянско безумство левентът даже разрушил лицето на чалга артиста Джордан с кристална чаша и опитал да гепи бутилка алкохол от празненството.

Случката се разиграла в последните дни на 2018 година, когато синът на Деси Слава и Благой Найденов чества рожден ден №1. По мотива майката и таткото спретнали празненство с доста посетители, измежду които сътрудници на Деси и другари. Джина Стоева също почела празника, като се появила в компанията на щерка си Ивая и татко ѝ, чието име тя настойчиво пазеше от медиите. Оказа се, че е имало за какво да го крие – той никак не е за горделивост. Мъжът на Джина небрежно блъснал няколко уискита и се напил като прасе, разкриха очевидци, които по-късно учтиво били помолени да си мълчат за кошмарното празненство. 

Вече пийнал, обичаният на Джина почнал да се заяжда наред с присъстващите, като насочил злобата си най-много към фолк артиста Джордан, който бил в компанията на своята колежка Емануела. Фирканият скандалджия Люляка почнал да наскърбява изпълнителя с реплики „ Ти си дъното ”, „ Тъпо педерастче ” и още офанзиви към ексцентричната му полова ориентировка. Джордан предпочел да не влиза в разправии с омагьосания мачо, само че чашата преляла и чалгаджията предпочел да си тръгне. Мъжът на някогашната лекоатлетка Джина обаче го догонил и го нацелил с кристална чаша в лицето.
„ Чухме по какъв начин нещо издрънча мощно и в този миг видяхме окървавената зурла на Джордан, а по-късно мъжът на Джина побягна. Стоева пък, вместо да ревизира дали всичко е наред с сътрудника ѝ, напусна заведението с щерка си и хвана първото такси, което минаваше ”, ядосват се очевидци на изстъплението. 

След екшъна Джина Стоева помолила Деси Слава да резервира в загадка случката, само че гневни очевидци на простотията се разприказвали за покъртителното държание на мъжа ѝ. Джина звъннала и на сътрудника си, с цел да му се извини. Джордан приел покаянието й, тъй като си давал сметка, че тя няма виновност за простотията. Гей звездата на фолка подал тъжба в полцията против агресора, само че няколко дни по-късно се смилил над него и я отдръпнал.
Случайно или не, певицата настойчиво крие самоличността на индивида до себе си към този момент 4 години. Двамата се загаджиха през 2015 година, като преди две лета фолкаджийката го подари с дъщеричка, а след мелето към този момент са разграничени. Григор към този момент има друга жена до себе си, а фолк певицата е щастлива, че е свободна жена. Тя не може да елементарни на Люляка, че е направил грозната сцена пред очите на детето им.

„ След случката разбрахме за какво Джина го крие. Нормално е, изключително откакто се държи по толкоз дебелашки метод и даже се опита да открадне бутилка с алкохол от празненството ”, споделят очевидци. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР