Мъжът на 145-килограмова германка е обвинен затова, че е оставил

...
Мъжът на 145-килограмова германка е обвинен затова, че е оставил
Коментари Харесай

145-килограмова германка умря заклещена във ваната

Мъжът на 145-килограмова германка е упрекнат по тази причина, че е оставил жена си във ваната, когато тя се заклещила там и не ѝ оказал помощ да излезе, което се оказало смъртоносно за нея.

Вместо да повика помощ, 58-годишният мъж просто е носил на жена си вода, храна, утринното кафе и вестник, до момента в който била във ваната повече от седмица и не ѝ оказал помощ да излезе. След 10 дни той се обадил на незабавна помощ, само че било доста късно, тя към този момент била умряла 48 часа преди службите да се отзоват на позвъняването, предава Дейли Мирър.



Властите обвинили мъжа в "изоставяне, довело до гибел ".

От полицията считат, че мъжът е пренебрегнал молбите за помощ на брачната половинка си и просто я оставил да си стои във ваната, само че той отхвърля това. Мъжът споделил следното на локалните медии:

"Тя не ми даде да ѝ оказа помощ, гледайте си работата. "

Мъжът разказал на управляващите, че чул мощен тропот от банята, до момента в който жена му си взимала вана. Когато отишъл да я ревизира, видял, че тя се заклещила във ваната и най-вероятно се е блъснала в огледалото, тъй като имало части стъкло по пода. А когато и предложил помощта си, тя отказала.

Гюнтер тогава ѝ занесъл телефон, с цел да може да се обади, когато реши, че има потребност от помощ. Той прибавя, че тя даже си направила ваната "комфортна " - играла си на таблета, до момента в който била вътре, а той ѝ носил храна, вода, медикаменти и всичко належащо.

Когато се обадил на незабавна помощ 10 дни по-късно, тя към този момент била умряла.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР