Мъжът, който застреля жена, сина й и още едно момче,

...
Мъжът, който застреля жена, сина й и още едно момче,
Коментари Харесай

Тройният убиец от Самоков е служител на МВР, вижте го!

Мъжът, който простреля жена, сина й и още едно момче, е чиновник на Министерство на вътрешните работи. Това оповестиха източници от следствието. По към момента непотвърдена информация, той е работел в пожарната и е живеел с дамата и сина й в София. Междувременно от Министерство на вътрешните работи излязоха още детайлности към жестокото закононарушение. 

В хода на подхванатите издирвателни дейности е била открита самоличността на извършителя - мъж на 52 години. Той неотложно бе разгласен за търсене, както и автомобилът, с който, съгласно първичните данни, се е отдръпнал. В рамките на подхванатите взаимни дейности на чиновници на Групово дело " Национална полиция ", ОДМВР-София, Столична дирекция на вътрешните работи и РУ-Самоков, мъжът е локализиран в местността Щъркелово гнездо и скоро по-късно открит самопрострелял се.

Медицински екип е открил гибелта му.  Продължават процесуално-следствените дейности по случая, при който бяха простреляни и починаха 33-годишна жена и две момчета - на 12 и 15 години. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура, написа " Блиц ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР