Мъжът, който ще те направи щастлива: 5 знака, посочват психолози.

...
Мъжът, който ще те направи щастлива: 5 знака, посочват психолози.
Коментари Харесай

Мъжът, който ще те направи щастлива: 5 знака

Мъжът, който ще те направи щастлива: 5 знака, показват психолози. Има признаци, по които може да се разбере, че даден мъж е в действителност мощен духом и е в положение да направи фамилията си щастливо. В тази публикация психологът Александра Строгонова дава 5 признака по какъв начин да разберете, че това е същинският за вас мъж и ще те направи щастлива.

Много дами се чудят кой е същинският мъж? Къде да го търсят? И по какъв начин да влезе в прегръдките ви. Честно казано, за всяка от нас същинският мъж е друг. За някои това е този, който печели доста, за други е, в случай че седи у дома като бавачка на децата, за трети е оня, който се държи жестоко и деспотично, а за четвърти в противен случай, който не може да каже и една дума в противен случай.

Ето 5 знака на същинския мъж, който ще те направи щастлива:

Той си е самодостатъчен Той се приема подобен, какъвто е Той е независим Той не се съпоставя с никого Той цени себе си

Но правилно ли е, че това и по какви параметри може да се разбере кой е същински и кой не? Всъщност, доста постоянно за дамите тези модели са единствено плод на техните мечти, основани на опит, който се простира от детството. Една жена е склонна да „ окачи “ проекцията си, наречена „ моят същински мъж “, на всеки, който срещне.

За да има повече същински мъже, би трябвало да се възпитават още от дете от майките си. Истинският мъж е осъществен, при изискване, че е благополучен от цялата тази реализация, изключително в случай че го прави заради вътрешни потребности, а не за доказателство пред някого. Мъжът се осъществя в работата, която му носи наслаждение и разцвет, в семейство, за което носи отговорност и обича. Мъжът, както и дамата, желае обич и за него е значимо тя да участва в живота му, с цел да се одобри като мощен и да се радва на живота.

И по този начин, ето още информация за 5-те признака, присъщи за същинския мъж:

Той си е самодостатъчен

Той не зависи от жена си, майка си, другари и така нататък Той самичък взема решение поставените пред себе си и фамилията си задания, без да разчита на помощ от други хора.

Съвет към майките на момчета: учете синовете си от детството, че човек самичък е виновен за живота си и фамилията, което е основал. Едно момче към този момент в учебна възраст би трябвало да разчита единствено на себе си. Заради себе си. Така че разхлабете каишката и оставете синовете си да се научат да бъдат самостоятелни.

Той се приема подобен, какъвто е

Той не разчита на непознатото мнение. Неговите дейности и живот са построени от него. Не приема непотребни препоръки от майка си, баба си, другари и така нататък

Съвет към майките на момчета: учете синовете си от детството да разчитат на тяхното мнение. Не го сравнявайте с някого, не критикувайте, не подценявайте самочувствието му. Помнете, че в случай че човек не обича и не приема себе си, той не е в положение да обича другите. И също по този начин е значимо да се означи, че колкото по-малко един мъж е убеден в себе си, толкоз повече искания има към своята жена.

Той е самостоятелен

Имат се поради неприятните привички, като един от тях се включва и зависимостта от майката или дамата до него.

Съвети за майки на момчета: зависимостта на мъжа към пристрастяването се образува в детството. Най-често заради това, че са подценявали самочувствието му, не са го подкрепяли в начинанията му и най-важното – не са му вярвали и са го направлявали тотално. Избягвайте това и вашето момче ще порасне като същински мъж.

Той не се съпоставя с никого.

Разбира се, че е всекидневно човек да съпоставя себе си, благосъстоянието си и така нататък с това на останалите хора. Но тук приказваме за това, че един самодостатъчен, съумял човек на първо място се съпоставя със себе си, само че със себе си, който беше през вчерашния ден. Това му разрешава непрекъснато да се развива, да трансформира тактиката си в точния момент както в фамилията, по този начин и в работата. Това го стимулира за още по-голямо израстване, което радва него и обкръжението му.

Съвети към майките на момчета, същите като в параграфи 2 и 3.

Той цени себе си.

Тук се има поради това, когато мъжът не се унижава и не тича след жена, която не го почита и отхвърля. Това унищожава неговата персона и води до загуба на себе си.

Съвет към майките на момчета: научете синовете си да се обичат абсолютно, ценете ги, дайте им повече поддръжка, оставете ги да изразят мнението си, отделете ги от себе си в точния момент.

В умозаключение психологът желае да разсее постоянно срещаната неправилна визия измежду дамите за същинския мъж. „ О, когато се прибира от работа, всички се усмихваме, преструваме се, че се радваме да се забележим. И е правилно. Все отново той не е хрантутник, изморява се. Да, аз също работя и правя доста домакинска работа, сготвям вечеря, шетам и храня всички, само че нали по този начин би трябвало да бъде? Вярно ли е? “ – клиент Р.

Не, не е правилно. И в случай че мислите по същия метод, тогава вие, благо момиче, би трябвало да разберете връзката си.

Истината е, че има такива „ алфа мъже “, които в действителност живеят в ситуацията „ аз съм господарят, аз съм кралят и всички членове на фамилията са мои жители. “ Наистина се прибира непрекъснато изтощен, свлича се на дивана и гледа телевизия. И в множеството случаи той прави това, даже не тъй като е изтощен, а тъй като в фамилията си е под формата на брачен партньор – пазител. Една жена, избирайки подобен мъж, най-вероятно е чула такива изречения от татко си: „ Аз съм главата на фамилията, всичко зависи от мен, аз те родих, ти си нищо без мен и изисквам тишина, когато съм у дома! “.

Истината е, че сходни „ алфа мъжкари “ не знаят различен метод да се заявят, с изключение на този. Те би трябвало да демонстрират почитание към себе си, непрекъснато да се стремят да се утвърдят като мъже. Те живеят с догатката, че другите са отговорни за всички проблеми: жена-кучка, шеф-тиранин, приятели-предатели, неразумни деца и така нататък

Заключение: самодостатъчният мъж вкъщи се държи умерено и с наслада отделя от времето и любовта си. Той щастливо прегръща жена си, дава обич и грижа на децата и му е елементарно да каже: „ ОБИЧАМ ТЕ “!

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР