Мъжът, който нападна незрящи туристи в Несебър, вече е с

...
Мъжът, който нападна незрящи туристи в Несебър, вече е с
Коментари Харесай

Студент нападнал незрящите туристи в Несебър, колата била на дядо му

Мъжът, който атакува незрящи туристи в Несебър, към този момент е с повдигнато обвиняване за едро безчинство. Това оповестиха от прокуратурата в курортния град. Спрямо 21-годишния Тодор Маринов е постановено задържане до 72 часа. Предстои да бъде импортирана и прегледана неговата мярка за неотклонение.

От прокуратурата в Несебър оповестиха, че досега мъжът не дава пояснение за държанието си при случая, станал на 24 юни на основната улица в Стария град. Група туристи, измежду които незрящи и техните асистенти, са се движели по улицата. Маринов първо е бутнал леко с автомобила си една от дамите, а след направена забележка от асистентката излязъл от автомобила и я блъснал с ръка по главата. В това време автомобилът се придвижил свободно и се блъснал в дърво. След саморазправата мъжът се качил в колата и напуснал мястото.

Случаят става притежание на медиите посредством видеозапис, който е изработен там от камера. Полицията се е самосезирала и след търсене е съумяла да открие Маринов, както и групата туристи, измъчвани от него. Маринов е локален гражданин, студент е, фамилията му се занимава с дребна търговия. Автомобилът, с който е бил, е на дядо му, изясниха още от прокуратурата.

Туристите са дали свидетелски показания по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР