Мъжът, когото американският президент Доналд Тръмп току-що назначи за говорител

...
Мъжът, когото американският президент Доналд Тръмп току-що назначи за говорител
Коментари Харесай

Приближен на Тръмп напада Сорос и Ротшилд, експлоатирали пандемията, за да налагат контрол

Мъжът, който американският президент Доналд Тръмп преди малко назначи за представител на Министерството на здравеопазването на Съединени американски щати, упрекна Джордж Сорос и семейство Ротшилд, че се стремят да експлоатират пандемията от новия ковид (COVID-19), с цел да реализират надзор и да прокарват ползите си, оповестява JTA.

Майкъл Капуто, който е бил консултант в предизборния щаб на Тръмп през 2016 година, предходната седмица стана представител на Министерството на здравеопазването, частично поради недоволството на Тръмп от това по какъв начин здравният министър Алекс Азар ръководи връзките по време на рецесията.

Капуто, който е прочут със своя заядлив жанр, е изтрил десетки хиляди изявления в " Туитър " тъкмо преди назначението. Си Ен Ен през вчерашния ден разкри десетки туитове, в това число офанзиви против китайците, съпроводени от изображения с расистки привкус, обвинявания, че демократите желали хората да умират, с цел да не бъде Тръмп избран отново и надменно отношение към медиите.

На 17 март, отговаряйки на Дейвид Ротшилд, икономист, който постоянно е язвително сериозен към Тръмп и го упреква, че " желае да убие " хората, с цел да остане на власт, Капуто сподели, че Ротшилд бил " кръвосмесителен елитарен сфинктер, чието семейство копнее за власт. Това е една от аргументите той непрекъснато да лъже за президента Тръмп ".

Нюйоркският икономист не е обвързван с европейското семейство, което от епохи е прицел на антисемитските кръгове, които го упрекват, че се стреми към международно владичество.

На 15 март Капуто отговори на крайнодесния Джак Прособиец, който се чудеше в " Туитър " за какво демократичният човеколюбец Джордж Сорос е подготвен да дава пари за желаните си политически дела, само че не и да подкрепя напъните за битка с ковид.

" Шегуваш ли се? Политическата стратегия на Сорос ИЗИСКВА (наличие на) пандемия ", настоя Капуто, макар че Сорос е дал десетки милиони долари за битка с ковид.

На 27 март Капуто разгласява в " Туитър " фотография на Сорос с надпис " Истинският вирус зад всичко " и добави черепи и кръстосани кости.

Сорос постоянно е обект на антисемитски офанзиви като човек, който се стреми към международен надзор. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР