Мъжът е в полицейския арест за 24 часа, след като

...
Мъжът е в полицейския арест за 24 часа, след като
Коментари Харесай

Задържаха полицай от Сандански, заплашил с убийство бившата си съпруга и дъщеря си

Мъжът е в полицейския арест за 24 часа, откакто против него е подаден сигнал, че на 3 август в хотелски комплекс в гърменското село Балдево е отправил вербални закани с ликвидиране към някогашната си брачна половинка и щерка си. По случая е формирано досъдебно произвеждане, а разследването се води под управлението на Районната прокуратура в Благоевград.

От държавното обвиняване прецизират, че действието е осъществено при изискванията на домашно принуждение и е могло да провокира състоятелен боязън за реализирането му у майката и дъщерята.

Към сегашния миг са разпитани очевидци и се събират доказателства. 

" Дисциплинарната комисия следва да събере доказателства за дейностите на полицейския чиновник, които са осъществени в отвън работно време. Аз ще взема решение за дисциплинарно наказване на база предлагането на комисията. Няма по какъв начин да остане на работа в Министерство на вътрешните работи служител на реда със следствено дело ", съобщи комисар Георги Кандев.

 

По информация на локалния в. " Струма " задържаният еднообразен е Костадин Попов от Сандански. На 3 август той бил в отпуск и завел двете си деца на отмора в хотелския комплекс в Балдево. Там обаче почнал да им подвига кавги и не им давал да се обадят на майка си, с която е разведен.

Жената въпреки всичко съумяла да изведе децата си от комплекса, само че Попов отправил закани за живота й, както и се заканил с ликвидиране на щерка си.

Костадин Попов има предходни дисциплинарни санкции поради нападателни прояви и кавги, включително и с чужденци.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР