Мъжът е установен в хода на предприетите оперативно - издирвателни

...
Мъжът е установен в хода на предприетите оперативно - издирвателни
Коментари Харесай

Току-Що Арестуваха Най-Издирвания Човек В София!

Мъжът е открит в хода на подхванатите оперативно - издирвателни дейности. Той е отведен в Трето районно управление (на МВР), където се обясняват претекстовете за осъщественото действие.

Предстои отчет на материалите в Софийска районна прокуратура.

От еврейската общественост дефинираха осъщественото като " закононарушение от ненавист ". Всичко това се случва в свещения за евреите ден " Шабат ". Никой не е потърпевш, защото молитвата се е провеждала в по-малката зала на синагогата.

Днес стъклата на храма бяха сменени.

Главното мюфтийство остро осъди похищението над Централната Софийска синагога.

19 януари /шабат/ е специфичен за израелтяните, означават от мюфтийството, показват безпокойствие от случилото се и остро осъждат този вандалски акт на непоносимост и религиозна ненавист към малцинствените религиозни общности. Мюфтийството акцентира, че към момента не са открити отговорните за бруталното нахлуване против посетителите на джамията " Кадъ Сейфуллах Ефенди " /Баня башъ/, което се е случило на 21 май 2011 година

Искрено се надяваме, че този път причинителят ще бъде открит и ще отговори пред съда за действията си. Подобни вандалски прояви се случват не рядко, наливат масло в огъня и унищожават съществено мира и спокойствието в Родината ни, се показва в известието.

От Мюфтийството приканват страната да обезпечава сигурността на членовете на религиозните общности и спокойното осъществяване на молитвите в духовните храмове. Религията учи на морал, нравственос, почтеност, просвета и благоприличие, не би трябвало да се плашим от нея, а в противен случай, да намерим спасението в нея. В среда на морална и културна съсипия, тя ни е нужна повече от всеки път, се показва още в известието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР