Мъж заля с фекалии половин врачанско село, научи агенция BulNews. Случаят

...
Мъж заля с фекалии половин врачанско село, научи агенция BulNews.
Случаят
Коментари Харесай

Миризливи дни: Мъж източи сам септична си яма, цяло село във Врачанско мирише на фекалии /снимки/

Мъж заля с фекалии половин врачанско село, научи организация BulNews.
Случаят е от нощес в Ботуня, а за него алармираха поданици на обитаемото място. 
По техни думи техен съселянин е източил самичък септичната яма в дома си, пускайки фекалиите да текат по улиците.
„ Бях тръгнал до съседа, когато видях, че по улицата има 5-6 см вода и воня. Не можех да я пресека. Носеше се ужасна смрад във въздуха “, описа пред наш кореспондент локален мъж.
„ До преди няколко дни природата ни отмъщаваше, че сме неприятни и наводни домовете ни, а през днешния ден ние сами се заливаме с скотщина. По улиците е цялостна бедност, а вонята, която се носи е нетърпима. Седим със затворени прозорци във към този момент хубавото време, единствено тъй като някой е решил, че не му се дават 100 лв. на профилирана компания, която да почисти ямата му “, сподели още възмутеният човек.
„ Времето стартира да се оправя и като е топло миризмата е още по-нетърпима от нощес. Въпреки че стартира да съхне, като че ли всичко се е набило с тази воня и мирише отвратително. Децата към този момент излизат във почивка и ще би трябвало да играят и да карат колело в болестите, които се носят по улиците сега. Това е закононарушение “, разяснява различен сърдит локален гражданин.
Наш кореспондент беседва с кметския наместник Ивайло Диманов, който съобщи, че е подал сигнал до общината в Криводол, както и до РИОСВ-Враца, откъдето се чака да дойдат инспектори, които да извършат инспекция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР