Мъж в ловни дрехи ни застреля, описала килъра МихайловаКоя е

...
Мъж в ловни дрехи ни застреля, описала килъра МихайловаКоя е
Коментари Харесай

Украинци помогнали на ранената Мирослава

Мъж в ловни облекла ни простреля, описала убиеца Михайлова
Коя е тайнствената жена, придружавала Алексей Петров по време на нормалната му разходка в планината и която бе простреляна дружно с него? Липсата на формален отговор от Министерство на вътрешните работи на този въпрос роди два дни всевъзможни спекулации. Първата бе, че става въпрос за Ива Павлова, дамата, с която Петров живее от 20 години и с която имат щерка.

Опровергаването на тази версия роди идната - че дамата е изпълнителният шеф на " Лев Инс ". От компанията обаче стремително отхвърлиха слуха.
-->
В четвъртък се наложи нова версия. Става въпрос за 48-годишната Мирослава Михайлова, планински лидер и треньор по тенис. Всяка сряда Алексей Петров предприемал с нея нанагорнище на Витоша по еднакъв маршрут - от Драгалевци към Бай Кръстьо.

При последната разходка на Петров по същата пътека преди него и спътницата му се движели двама украинци - мъж и жена. Те към този момент са дали показания. Казали, че първо са чули звук в гората, а по-късно и изстрели, само че не са видели килъра.

Украинците забелязали дамата да пълзи сама от 20 до 30 метра от пътеката нагоре към асфалтовия път, където се намирали защитата на Петров и автомобилът му. Тя помолила за помощ и двамата украинци й дали телефон, от който Михайлова съобщила за убийството на Алексей Петров, съобщи бТВ.

Според първите информации точно тя се обадила на 112. По пътя за " Пирогов " споделила: " Мъж с ловни облекла ни простреля ". Обяснила още, че убиецът се движел с велосипед.

Жената е простреляна в предмишницата, патронът е засегнал, само че не е пробил гръдния? панер. Та е със счупена ръка.

Мирослава била спортна натура. Двамата с Алексей Петров споделяли пристрастеността си към разнообразни типове дейни занимания за поддържане на добра физическа подготовка, твърди " Фокус ".

Мирослава работи в държавна болница и има дребен наследник, оповестяват разнообразни медии. Наемала кортове в спортно-оздравителния център на лечебното заведение, с цел да тренира. Там постоянно бил виждан и Алексей Петров.

След две сполучливи интервенции животът на потърпевшата е вън от заплаха. За физическата й сигурност се грижат органите на реда, които я охраняват в болничното заведение.

Тя е интубирана, в схващане е, само че не може да приказва, съобщи пред публицисти шефът на " Пирогов " доктор Валентин Димитров.

Остава въпросът по кое време потърпевшата ще в положение да дава отговор на въпросите на проверяващите. " За да бъде разпитана, би трябвало да бъде в схващане и да бъде екстубирана. Откакто е пристигнала при нас, тя не е съумяла и не може да приказва с никого ", показва Димитров.

Директорът на " Пирогов " отхвърли да даде повече информация за самоличността на простреляната жена. Не пожела да разяснява и дали контузиите са породени от един или от няколко патрона. " Води се следствие и нямам право да разясня ", акцентира той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР