Мъж успя да спаси майка и детето й, паднали в

...
Мъж успя да спаси майка и детето й, паднали в
Коментари Харесай

Мъж спаси майка и дете, паднали в Гребния канал в Пловдив

Мъж съумя да избави майка и детето й, паднали в Гребния канал в Пловдив през уикенда , съобщи „ NOVA “. В момента на случая наоколо се е разхождало семейство с бебе . Бащата е реагирал стремително и е влезнал в ледените води, с цел да избави дамата и дребното й дете. 

Васил Лесев описа, че всичко е станало единствено за няколко секунди . Детето е тичало и е паднало във водите. Наблизо е имало мъж, който незабавно е скочил да извади детето . В този момент дамата също се е подхлъзнала и паднала във водата. Така се е оказало, че имало четирима души за избавяне, изясни още спасителят Лесев. 

Той и сътрудника му незабавно са се отзовали и са извадили хората от водата. Не се е наложило да бъде викана кола за спешна помощ , тъй като всички са били с коли и незабавно са се скрили в тях на топло. 

В същия ден това не е първият сходен случай. Около 01:45 часа охранител е забелязал двама или трима младежи, които са се разхождали и са паднали във водата . Спасителите незабавно са ги извадили. На мястото е била извикана кола за спешна помощ, полиция и Гражданска отбрана. За този случай не се е разшумяло, тъй като не е имало очевидци. 

Освен това целият Гребен канал през зимата е с указателни и забранителни табели . Охраната също изяснява на посетителите, пристигнали да се разходят, какви са разпоредбите. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР