Мъж се опитал да отвори задната врата на самолет на

...
Мъж се опитал да отвори задната врата на самолет на
Коментари Харесай

Братът на Дилиън Уайт спря пътник, опитващ се да отвори вратата на летящ самолет

Мъж се опитал да отвори задната врата на аероплан на " Бритиш Еъруейз " по време на полет, само че бил спрян от брата на боксьора Дилиън Уайт - Дийн, оповестяват британските медии.

Около час преди самолетът, изхвърчал от " Хийтроу ", да кацне в Рияд, пасажерът станал от мястото си в припадък на суматоха и почнал да дърпа задната врата на летателния уред, крещейки на негоден британски, че желае да слезе.

Очевидец споделя, че братът на боксьора в тежка категория направил всичко допустимо, с цел да успокои паникьосания човек.

" Успях да го хвана и даже бях подготвен да го ударя доста мощно, в случай че се наложи, само че със стюарда видяхме, че мъжът не е на себе си, по тази причина просто го държах, до момента в който се успокои. ", сподели Дийн Уайт.
Анди Руис готви " фойерверки " за Джошуа (ВИДЕО) Реваншът за международните трофеи в тежка категория е на 7 декември
Шестима стюарди, един от които с белезници, се насочили към мъжа, само че в последна сметка той се успокоил и си седнал на мястото.

Полицията е осведомена за случая, само че не излиза наяве дали пасажерът е арестуван.

Снимка: Instagram

Твърди се, че в самолета е била и майката на Антъни Джошуа - Йета Одусания. В събота някогашният международен първенец ще се изправи против Анди Руис в реванш за международните трофеи в тежка категория в Саудитска Арабия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР