Мъж разказва как едва не е умрял, след като е

...
Мъж разказва как едва не е умрял, след като е
Коментари Харесай

Едва не умрях: Отровеният със спагети мъж разказва за преживяването

Мъж споделя по какъв начин едвам не е починал, откакто е изял спагети болонезе, съдържащи отровни гъби, приготвени от брачната половинка му, откакто се твърди, че Ерин Патерсън е умъртвила трима посетители на вечеря в Австралия.

Мъж описа по какъв начин се е " подготвил за края ", откакто едвам не починал от ястие на гъби смъртоносна шапка в спагетите болонезе на брачната половинка си.

Ерин Патерсън е признала, че е нахранила някогашните си свекърви с отровни гъби на вечеря, на която са умряли трима души. А в този момент един мъж съобщи, че е имал шанс да избегне гибелта, когато преди 25 години брачната половинка му му е сервирала отровните гъби.

Много хора в Австралия останаха смаяни от новината, че 48-годишната Патерсън е поканила някогашните си свекърви Гейл и Дон Патерсън, и двамата на 70 години, сестрата на Гейл - Хедър Уилкинсън, на 66 години, и брачна половинка си Йън, на 66 години, на обяд на 29 юли и хипотетично ги е отровила.

Двамата свекърви, както и госпожа Уилкинсън, умряли, откакто обядвали с говеждо велинградско месо в къщата в Леонгата, в региона Южен Гипсланд на щата Виктория. Г-н Уилкинсън е в сериозно положение в болница и чака трансплантация на черен дроб. Г-жа Патерсън е упрекната, че е поканила отчуждения си някогашен брачен партньор Саймън Патерсън в някогашния им фамилен дом като част от медиация - само че някогашният ѝ сътрудник не е участвал.

А в този момент господин Кларингболд от Канбера разкри по какъв начин преди този момент съвсем е починал, откакто брачната половинка му е дала за вечеря гъби със смъртоносна шапка. Той е бил здрав 39-годишен маратонец, когато през 1998 година, както се твърди, е набрал отровните гъби, мислейки, че са полски гъби. Същата вечер брачната половинка му приготвила спагети болонезе с гъбите, които той изял, само че не и партньорката и децата му.

Скоро той се разболява тежко. " Повръщах, имах диария и просто се пробвах да заспя. На идващия ден - два дни след отравянето - отидох на доктор ", споделя той пред ABC News. " Той ме погледна и ме откара в болничното заведение в Канбера. Жена ми ми даде част от гъбата в хартиена торбичка.

" Специалистът по черен дроб там погледна гъбите и в общи линии сподели: " О, да, това е гъба със смъртоносна шапка ". И те ме качиха в кола за спешна помощ и ме откараха в " Роял Принц Алфред " в Сидни. И влязох в отделението за остри чернодробни болести. Подготвях се за края, в действителност си мислех, че това е краят. Светлините започваха да гаснат. "

След 11 дни за благополучие положението му се усъвършенства и той оцелява след тестването. Лекарят му споделил, че е имал шанс, защото някои гъби съдържат повече отрови от други, а той е ял такива, които не са го умъртвили.

Откровението му идва, откакто госпожа Патерсън към този момент се оказа изчезнала, откакто не се срещна с юристите си. Г-жа Патерсън съобщи пред кореспонденти малко преди 10 ч. сутринта локално време през днешния ден, че е на път да посети юристите си в Мелбърн, само че по-късно представител на адвокатската адвокатска фирма е забелязан да чака пред дома на госпожа Патерсън към 17 ч., с цел да съобщи писмо от адвокатската фирма.

Представителят съобщи пред Daily Mail Australia, че това е единственият метод, по който госпожа Патерсън може да се свърже с него, откакто детективите от отдел " Убийства " конфискуваха телефона и компютърните ѝ устройства. Адвокатите ѝ споделят, че са загрижени за нейното благоденствие на фона на медийната стихия пред селския ѝ парцел.

Правният представител не пожела да отговори на въпроси по отношение на наличието на писмото, само че призна, че е извънредно да се постанова да се предават указания на клиент по този метод. До настъпването на нощта госпожа Патерсън към момента не се била прибрала в дома си, което принудило представителя да си тръгне, без да съобщи писмото си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР