Мъж, пребил и заплашил с убийство служителка на ферма в

...
Мъж, пребил и заплашил с убийство служителка на ферма в
Коментари Харесай

Мъж преби и заплаши с убийство фермерка

Мъж, пребил и заплашил с ликвидиране служителка на плантация в Монтанско, бе наказан на една година пробация, научи BulNews.bg. Делото против нападателния И.Ц. се гледа преди дни от районния съд в Лом, където подсъдимият бе приет за отговорен за причиняване на лека телесна щета и опасност за ликвидиране.

От документите по процеса излиза наяве, че И.Ц. е с главно обучение и е бил осъждан и преди, само че е оправдан. Той е приет за отговорен, че на 29 юни предходната година в биволовъдна плантация в село Сливата е нападнал Е.Д., която е работила като асистент във компанията „ Агротранс”.

Не излиза наяве какво тъкмо е разгневило мъжа, само че в яростта си той е насинил съществено ръката на дамата. По време на разправията И.Ц. сипел и редица закани и даже извадил и 16-сантиметров нож, като стигнал до прекаленост и заплашил дамата с ликвидиране. Бесният мъж крещял „ ще те заколя, ма, ще те убия и ще те отлежа, ма”.

За дейностите и думите си наказването на И.Ц. е получил година пробация и 150 часа безплатен труд в интерес на обществото за период от една година. Подсъдимият ще би трябвало да заплати и направените по делото разходи в размер на 150 лв..

Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР