Мъж, пребил дядо с лопата в собствения му дом в

...
Мъж, пребил дядо с лопата в собствения му дом в
Коментари Харесай

Условна присъда за мъж, пребил дядо с лопата в домa му в Монтанско

Мъж, пребил дядо с лопата в личния му дом в монтанското село Дългоделци, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews. Нападението се е разиграло на 5 юни 2017 година, като година по-късно дядото умрял, а преди дни нападателят бе наказан условно на година и половина затвор.
Припомняме, че зрелищния екшън се бе разиграл измежду бял ден, малко след 18.30 часа. 62-годишен локален гражданин Б.Б. бил в двора на дома си, когато от там минал 54-годишният А.А. от ботевградското село Трудовец. Между двамата мъже зародил пикантен скандал.
В разгара на свадата другоселецът нахлул в парцела на своя конкурент. Той сграбчил оставена наоколо лопата и почнал крепко да постанова с дръжката по-възрастния мъж по главата и тялото.
Свидетели на багра съумели да разтърват двамата мъже и подали сигнал в полицията и в спешна помощ. Линейка откарала потърпевшия мъж в ломската болница, като там станало ясно, че дядото е със счупена лява ръка в региона на предмишницата.
За побоя А.А. получил условна присъда, като магистратите в това време го осъждат и да заплати на наследниците на умрелия година по-късно дядо сумата от 3 000 лв. за породени неимуществени вреди от незаконните му дейности. Съпругата на покойника, синът и щерка му били предявили цивилен иск за тъгата си в размер на 10 000 лв., само че били порязани от магистратите за цялата сума.
А.А. ще би трябвало да заплати и разноските по делото в размер на над 1 100 лв..
Присъдата може да се апелира пред окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР